Powiem Ci, że mam dość już wszystkiego.... Mały póki co normalnie, nic nie widze innego. O niego sie najbardziej bojeŁo matko miejmy nadzieję że tylko na tym się skończy... A mały jak?
reklama
Gunka
Fanka BB :)
Nie dziwie ci sie tym bardziej że nie masz tam przy sobie nikogo kto by ci miał w razie czego pomóc. Masakra mam nadzieję że to jakoś przejdziecie względniePowiem Ci, że mam dość już wszystkiego.... Mały póki co normalnie, nic nie widze innego. O niego sie najbardziej boje
Ehhhh durne czasyNie dziwie ci sie tym bardziej że nie masz tam przy sobie nikogo kto by ci miał w razie czego pomóc. Masakra mam nadzieję że to jakoś przejdziecie względnie
Gunka
Daj spokój teraz to strach gdzieś wychodzić żeby się nie zarazicEhhhh durne czasy
Mąż zarazil sie w pracy. Jesteśmy uziemieni na 10dni w domu kwarantanny. Jutro nas ranem albo wieczorem skocze na szybkie zakupy, mm przede wszystkimDaj spokój teraz to strach gdzieś wychodzić żeby się nie zarazic
Sopek
Moderator
Luiska trzymaj się! Mam nadzieje ze przejdziecie łagodnie, my tez mieliśmy i u nas skończyło się na objawach grypy - łagodnych (3 latać temu przeszlam grypę która myślałam ze mnie wykończy i ze zejdę z tego świata). Oby u Was było podobnie!
Sopek, dziękuję. Mam nadzieje , że nie pochorujemy się mocno.
W poniedzialek rano muszę odmówić szczepienie. Teraz sie zastanawiam czy moga nam przesunąć termin szczepien? Czy mogą nam przepaść i mały nie dostanie ich,bo sie nie zmieścimy w tych wszystkich tabelach czasowych?
W poniedzialek rano muszę odmówić szczepienie. Teraz sie zastanawiam czy moga nam przesunąć termin szczepien? Czy mogą nam przepaść i mały nie dostanie ich,bo sie nie zmieścimy w tych wszystkich tabelach czasowych?
Gunka
Mąż zarazil sie w pracy. Jesteśmy uziemieni na 10dni w domu kwarantanny. Jutro nas ranem albo wieczorem skocze na szybkie zakupy, mm przede wszystkim
Raczej nie mogą wam przepaść. Będziecie mieć najwyżej w późniejszym terminieSopek, dziękuję. Mam nadzieje , że nie pochorujemy się mocno.
reklama
A jak Twoj synek dzis? Lepiej juz po szczepieniu?Raczej nie mogą wam przepaść. Będziecie mieć najwyżej w późniejszym terminie