reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Luiska trzymaj się! Mam nadzieje ze przejdziecie łagodnie, my tez mieliśmy i u nas skończyło się na objawach grypy - łagodnych (3 latać temu przeszlam grypę która myślałam ze mnie wykończy i ze zejdę z tego świata). Oby u Was było podobnie!

Sopek, dziękuję. Mam nadzieje , że nie pochorujemy się mocno.
W poniedzialek rano muszę odmówić szczepienie. Teraz sie zastanawiam czy moga nam przesunąć termin szczepien? Czy mogą nam przepaść i mały nie dostanie ich,bo sie nie zmieścimy w tych wszystkich tabelach czasowych?

Mąż zarazil sie w pracy. Jesteśmy uziemieni na 10dni w domu kwarantanny. Jutro nas ranem albo wieczorem skocze na szybkie zakupy, mm przede wszystkim

Sopek, dziękuję. Mam nadzieje , że nie pochorujemy się mocno.
W poniedzialek rano muszę odmówić szczepienie. Teraz sie zastanawiam czy moga nam przesunąć termin szczepien? Czy mogą nam przepaść i mały nie dostanie ich,bo sie nie zmieścimy w tych wszystkich tabelach czasowych?
Raczej nie mogą wam przepaść. Będziecie mieć najwyżej w późniejszym terminie

reklama
Do góry