reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Qmika matko jakby mój kupy nie robił przez 5 dni to chyba bym na głowę dostała tak by się darł :( ja jak odstawiałam swojego od piersi to pierwsze dni płakał za cycusiem ale ja nie miałam wyjścia bo pokarm zanikał :(
Co do brzuszkowania mój też nie lubi, staram się go w każdej przerwie między karmieniem chociaż na chwilę na brzuszku położyć. Mój dzisiaj spi caly dzień teraz dopiero wykazuje jakaś aktywność leży w łóżeczku i pokwikuje sobie ale chyba powoli mu się nudzi i będę musiała nosić klocka ;0 mój już pewnie koło 6kg waży, zaczynamy nosić rozmiar 68 bo 62 przyciasne :p

Qmika matko jakby mój kupy nie robił przez 5 dni to chyba bym na głowę dostała tak by się darł :( ja jak odstawiałam swojego od piersi to pierwsze dni płakał za cycusiem ale ja nie miałam wyjścia bo pokarm zanikał :(
Co do brzuszkowania mój też nie lubi, staram się go w każdej przerwie między karmieniem chociaż na chwilę na brzuszku położyć. Mój dzisiaj spi caly dzień teraz dopiero wykazuje jakaś aktywność leży w łóżeczku i pokwikuje sobie ale chyba powoli mu się nudzi i będę musiała nosić klocka ;0 mój już pewnie koło 6kg waży, zaczynamy nosić rozmiar 68 bo 62 przyciasne :p
Jestem pewna, że ten brak wypróżnień ma wpływ na te jej bąki i bóle brzuszka choć rzekomo do 10 dni po piersi mogą nie robić. Nawet nie chce myśleć jak moja będzie płakać za cyckiem dlatego na razie tylko spróbuję ,jak będzie to ją bardzo dużo kosztować to choć co któreś karmienie butelke... A ile Twój miał jak go odstawiłas? Jeju jak ja zazdroszczę, że dzieciaki śpią w dzień 👍🙂

Dziewczyny obniża koszyk o 98%. Musi być liczba mnoga. Nie ma gwarancji że chińczyk wyśle a może akurat.
Screenshot_2020-12-09-18-27-02-673_com.alibaba.aliexpresshd.jpeg

I jak sytuacja? U nas darcie, zmęczenie, bąki. Dość mam.
Obudził sie o 16.30 i wrzeszczał godzinę. Puścił parę bąków, ale bardziej to cisł i się prężył. Pomagało jak brałam go pionowo i robiłam szszszszsz, ćććiiii do ucha. O 18 wykąpaliśmy i teraz udało mi się go uspać.

Jak u Ciebie?

U nas dzisiaj tez noszonko non stop. Nie spi wogule. Spał pół godziny o 15. Aż się dziwię że się nie drze🙃 za to butelka co równe dwie godziny🙉

reklama
Obudził sie o 16.30 i wrzeszczał godzinę. Puścił parę bąków, ale bardziej to cisł i się prężył. Pomagało jak brałam go pionowo i robiłam szszszszsz, ćććiiii do ucha. O 18 wykąpaliśmy i teraz udało mi się go uspać.

Jak u Ciebie?
Moja kimnela z 30 minut przy cycku koło 18 i jak się obudziła to było nieźle przez chwilę a potem jak " wietrzyła dupkę " czyli przy zmianie pampersa jak jej daje chwilę żeby powierzgała nogami zaczęła wrzeszczeć tak koniec, do tej pory się drze. Próbuje ją uśpić przy piersi

Do góry