reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

To Twój musi być wielki chłop 😁 haha to ja już zawsze będę karmić co godzinę? 😩 Myślałam, że jak wypije pełna porcje mm to śpi długo i smacznie haha👍
Na mojego mm nie podziałami ani troche😃 może u ciebie będzie inaczej😉 mój nosi 68 najczęściej lub małe 74

reklama
Qmika, ja z powodu kolek i bólu brzuszka zrezygnowałam z kp na 3 dni i było super (od początku kp+mm). Spał spikojniej i dłużej. Wiec zrezygnowałam całkiem z piersi, ale dolegliwości brzuszkowe powróciły. Tylko ze moj od poczatku byl dokarmiany mm, moim mlekiem sie nie najadał.

Mamy 21.12 szczepienie, to będą go ważyć. 2 tyg.temu miał 4900g. Zaczynamy nosic 62, a urodził się to miał 2630g i 50cm.

Qmika, ja z powodu kolek i bólu brzuszka zrezygnowałam z kp na 3 dni i było super (od początku kp+mm). Spał spikojniej i dłużej. Wiec zrezygnowałam całkiem z piersi, ale dolegliwości brzuszkowe powróciły. Tylko ze moj od poczatku byl dokarmiany mm, moim mlekiem sie nie najadał.

Mamy 21.12 szczepienie, to będą go ważyć. 2 tyg.temu miał 4900g. Zaczynamy nosic 62, a urodził się to miał 2630g i 50cm.
No to może jeszcze poczekam do tego magicznego 3 miesiąca...u nas zbliża sie pechowa godzina i dziecko robi się niespokojne, straszne baki idą , zaraz będzie wrzask aż się boję ;(

reklama
No to może jeszcze poczekam do tego magicznego 3 miesiąca...u nas zbliża sie pechowa godzina i dziecko robi się niespokojne, straszne baki idą , zaraz będzie wrzask aż się boję ;(
U nas tak samo, wczoraj od 16 do 18 i dziś nad ranem 4-6 wrzask, że nie miałam już siły. Teraz udało mi się go uspać, wiec mam nadzieje, ze ten czas prześpi i juz jak wstanie,to nie bedzie płakał

Do góry