reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Qmika tak, karmie ją bardzo często co godzinę lub nawet czesciej w dzień a w nocy 2-3 razy:) a Ty tez tak często karmisz?

reklama
Tak właśnie nie wiedziałam o co chodzi😂😉 z odciaganiem jest problem .... ja odciagam tylko przez to że do mnie mama przychodzi to mi pomaga inaczej bym nie miała kiedy
No jeśli nie będzie poprawy po mm to jeszcze pokarmie piersią a jak będzie lepiej to będę podawać modyfikowane i tyle bo nie dość że non stop na piersi to jeszcze takie bóle brzuszka. Ja też Cie naprawdę szczerze podziwiam, że odciągasz tyle czasu już 👍

Qmika tak, karmie ją bardzo często co godzinę lub nawet czesciej w dzień a w nocy 2-3 razy:) a Ty tez tak często karmisz?
No u mnie to samo i jeszcze ma problemy brzuszkowe. Mnie już męczy to karmienie , tak jak pisałam spróbujemy przez dzień mm. U mnie w nocy podobnie 3 razy karmię chyba że ciężka noc to częściej ale odpukac w nocy śpi dość ładnie, za to w dzień 20 minut. Wiem,że dla niej takie mleko najzdrowsze, lubi sobie powisiec na tej piersi, dla nas i wygoda bo w nocy nie trzeba wstawać i ekonomicznie ale żeby choć co 2 h jadła... 🙂

No jeśli nie będzie poprawy po mm to jeszcze pokarmie piersią a jak będzie lepiej to będę podawać modyfikowane i tyle bo nie dość że non stop na piersi to jeszcze takie bóle brzuszka. Ja też Cie naprawdę szczerze podziwiam, że odciągasz tyle czasu już 👍
Ja ci powiem tylko tyle że u mnie nie ma różnicy czy zje mm czy moje mleko odstępy między karmieniami się nigdy nie zmieniają😂 nawet jak zaczęłam dawać więcej to i tak przerwa była taka sama. Ostatnio było lepiej zjadał około 800ml mleka na dobe ale teraz widzę że znowu to samo i dziś pewnie dobije do 1200🙈
A jak u was waga? Mój mały ostatnio tydzień temu na szczepieniu miał 6470. Następne szczepienie we wtorek ciekawe ile waga pokaże

Qmika ciekawa jestem jak będzie jadła na mm:)

Gunka moja koło 5kg będzie ważyć teraz :) wymieniam powoli ciuszki na 62

Ja ci powiem tylko tyle że u mnie nie ma różnicy czy zje mm czy moje mleko odstępy między karmieniami się nigdy nie zmieniają😂 nawet jak zaczęłam dawać więcej to i tak przerwa była taka sama. Ostatnio było lepiej zjadał około 800ml mleka na dobe ale teraz widzę że znowu to samo i dziś pewnie dobije do 1200🙈
A jak u was waga? Mój mały ostatnio tydzień temu na szczepieniu miał 6470. Następne szczepienie we wtorek ciekawe ile waga pokaże
Moja w tamten czwartek 5 kg, w poniedziałek jednak będziemy mieć szczepienie to zobaczymy ile waży. Tylko moja nie jest długa a tłuściutka , nosi 62 bo 56 ciasne 😁 no i jest z 5 października 🙂

To Twój musi być wielki chłop 😁 haha to ja już zawsze będę karmić co godzinę? 😩 Myślałam, że jak wypije pełna porcje mm to śpi długo i smacznie haha👍

reklama
Do góry