reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Beata pokaz tą witaminę. [emoji4] i jak cena? My mamy kapsulki twist off ale się zastanawiałam na tą w kropelkach.
IMG_20201209_113622.jpg

A ceny nie pamiętam bo mąż stał pod apteką z małą w wózku I się spieszyłam 🤦🏻‍♀️😆
Google mówią że ok 12zl. Mamy je od września.

Ostatnia edycja:
reklama
Niestety nie chce😔 tak juz odciagam od czwartego tygodnia. Jest bardzo męczące to odciaganie będę myślała pomału żeby przechodzić na mm....
Coś mi pomieszało w odpisywaniu bo dziś nawet mi ciężko na forum zajrzeć przy małej. Miałam napisać że jak mąż wróci to spróbujemy przez dobę dawać tylko mm a ja będę odciągać i zobaczę czy będzie poprawa. Muszę czekać bo jak jestem sama to nawet nie mam kiedy odciągnąć a mi eksplodują cycki jak nie odciągne 😁

reklama
Coś mi pomieszało w odpisywaniu bo dziś nawet mi ciężko na forum zajrzeć przy małej. Miałam napisać że jak mąż wróci to spróbujemy przez dobę dawać tylko mm a ja będę odciągać i zobaczę czy będzie poprawa. Muszę czekać bo jak jestem sama to nawet nie mam kiedy odciągnąć a mi eksplodują cycki jak nie odciągne 😁
Tak właśnie nie wiedziałam o co chodzi😂😉 z odciaganiem jest problem .... ja odciagam tylko przez to że do mnie mama przychodzi to mi pomaga inaczej bym nie miała kiedy

Do góry