reklama
Qmika
Fanka BB :)
U nas podobnie, chwilę spala a teraz uśpić nie mogę.A mówiłam że nie będzie tak cudownie. Jest po 2 a ona nie ma zamiaru iść spać. [emoji19]
Qmika
Będzie to poniedziałek i właśnie 12 tydzień mam nadzieję, że nie za późnoSab ma 70mg simetikonu, ale podaje się 15 kropel do każdego mleka.
Tak, rota doustna. Z tego co wiem, to do 12 tyg.trzeba podać pierwszą dawkę? To zdążysz w tym grudniu
No. Mojej się teraz na gadanie zebrało [emoji28]U nas podobnie, chwilę spala a teraz uśpić nie mogę.
Mojego o 00:30 na sile uspalam w ruch poszła suszarka do włosów, bo beczał okrutnie, a ja sama ledwo żyłam i chciałam spać. W miare spał, ale bardzo się wiercił. Nawet go nie odkładałam, bo wiedzialam , że zaraz się obudzi, więc spaliśmy razem
Beata0192
My dajemy też mocniejsze niż Espumisan (uczulał małą, jak jej kapnelam na buzię to miała czerwone plamy) lek Esputicon. 4krople dziennie maks i problemy z bączkami nie wracają, brzuszek miękki to lek stosowany w szpitalu z dwuskładnikowym składem polecamSab simplex ma 100?
Qmika
U nas bez szału, wierciła się i co 45 minut się budziła. A u Was jak drzemka była jeszcze?Jagodam, qmika śpicie pewnie teraz smacznie?
Mój dostał butle, zaraz go przewine i oby jeszcze chociaż jedną drzemkę zrobił
Qmika
Esputicon ma jeden składnik ( dimetykon) reszta to substancje dodatkowe ale może i my spróbujemy zamiast Espumisanu.My dajemy też mocniejsze niż Espumisan (uczulał małą, jak jej kapnelam na buzię to miała czerwone plamy) lek Esputicon. 4krople dziennie maks i problemy z bączkami nie wracają, brzuszek miękki to lek stosowany w szpitalu z dwuskładnikowym składem polecam
reklama
Była drzemka 7-7:45 teraz znów śpi pól godziny. A Twoja mała?U nas bez szału, wierciła się i co 45 minut się budziła. A u Was jak drzemka była jeszcze?