reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Mojego o 00:30 na sile uspalam 🤦‍♀️ w ruch poszła suszarka do włosów, bo beczał okrutnie, a ja sama ledwo żyłam i chciałam spać. W miare spał, ale bardzo się wiercił. Nawet go nie odkładałam, bo wiedzialam , że zaraz się obudzi, więc spaliśmy razem

Jagodam, qmika śpicie pewnie teraz smacznie? 😄
Mój dostał butle, zaraz go przewine i oby jeszcze chociaż jedną drzemkę zrobił 🙉🤪

My dajemy też mocniejsze niż Espumisan (uczulał małą, jak jej kapnelam na buzię to miała czerwone plamy) lek Esputicon. 4krople dziennie maks i problemy z bączkami nie wracają, brzuszek miękki 😊 to lek stosowany w szpitalu z dwuskładnikowym składem polecam
Esputicon ma jeden składnik ( dimetykon) reszta to substancje dodatkowe ale może i my spróbujemy zamiast Espumisanu.

reklama
Do góry