Gunka
Fanka BB :)
To u mnie jest odwrotnie. Od około 15godz jest noszenie bujanie zabawy itpOd godz.16 zaczyna najlepiej spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie jest odwrotnie. Od około 15godz jest noszenie bujanie zabawy itpOd godz.16 zaczyna najlepiej spać
Z każdym dniem jesteśmy bliżej niż dalej moj np dziś bardzo mało je. Po 4godz mu daje o on wypluwa i nie glodnyKiedy to nam się unormuje ze spaniem? Mi by nie przeszkadzało,że nie śpi, ale zaczyna płakać ze zmęczenia i tu jest problem, bo musze go brać i usypiać a on nie umie odpaść i woła o mleko, wiec dopija po troche w trakcie zasypiania i mam wrażenie, że zjada przez to więcej,niż by musiał.
Moj po szczepionce też nie chcial jesc ale było widać, że to przez brzuszek,bo płakał bardzo i nie dawało się go uspaćZ każdym dniem jesteśmy bliżej niż dalej moj np dziś bardzo mało je. Po 4godz mu daje o on wypluwa i nie glodny
To u mnie nie płacze. Więcej śpi tylkoMoj po szczepionce też nie chcial jesc ale było widać, że to przez brzuszek,bo płakał bardzo i nie dawało się go uspać
Powtórzę się po raz trzeci, podziwiam mamy KP!Żeby nie było tak różowo to moja je na żądanie i je baaaardzo często, po troszkę czyli je co godzinę ale zdarza się ze je nawet 3-4 razy w ciągu godziny wiec o wyjściu z domu samotnym nie ma mowy. Wczoraj wyszłam do paczkomatu pod blok nakarmiłam ją przed wyjściem i wróciłam , ledwo się rozebrałam i już był cycek. A jak z nią wychodzę to cycek na ławce jest za każdym razem i średnio fajnie się karmi jak jest 0 stopni dlatego wychodzę tylko jak muszę takie uroki kp
Spokojnie. U mnie to normalka. [emoji38]Dziewczyny, jak u Was?
Nasza noc masakra. Mały od 1 do 5 miał dwie drzemki po 30min, śmiał się, robił kupę, machał nóżkami i rączkami i nawet nie myślał o spaniu [emoji3061] ja chodzę do tyłu [emoji2962][emoji2356]
Jak sobie z tym radzisz? Bo ja tak nie umiem funkcjonowaćSpokojnie. U mnie to normalka. [emoji38]