K
Katerinka80
Gość
Kto dziś wizytuję,ja o 16:30ale już teraz mam stresa Tydzień temu wyszłam ze szpitala i było ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam prenatalne o 16.30.Kto dziś wizytuję,ja o 16:30ale już teraz mam stresa Tydzień temu wyszłam ze szpitala i było ok.
Będzie dobrzeJa mam prenatalne o 16.30.
Rany jak ja się stresuję.
Oby, bo w pierwszej ciąży to źle wspominam przyziemność karkowa była poza normą i do tego brak kości nosowej. Jeszcze teraz wiek nieciekawy bo mam 36 lat i w bliskiej rodzinie mamy niepełnosprawnegoBędzie dobrze
A robisz prywatnie? To chyba zależy, jak się umówiłaś...ja tez dzis i tez w stresie
sluchajcie jak to jest ze dzis tylko USG a na krew umawiam sie osobno ?
Robie prywatnie i teoretycznie umowilam sie na USG , wiec moze dopiero dostane skierowanie na krew? bo krew do tego robi sie zawsze tak?A robisz prywatnie? To chyba zależy, jak się umówiłaś...
Ja już krew zrobiłam, a za kilka dni USG.
Ja robiłam na nfz i miałam w ten sam dzień pobrana krew i usg. Więc pewnie to zależy od miejsca gdzie się robi. U nas w klinice jak robi się prywatnie pytają czy chce się test pappa. Można zrobić same usgRobie prywatnie i teoretycznie umowilam sie na USG , wiec moze dopiero dostane skierowanie na krew? bo krew do tego robi sie zawsze tak?
Nie zawsze. Możesz USG samo.Robie prywatnie i teoretycznie umowilam sie na USG , wiec moze dopiero dostane skierowanie na krew? bo krew do tego robi sie zawsze tak?