Agnieszka 123456789
Fanka BB :)
Tak mi powiedziała teściowaSkąd takie myśli?! Każda przechodzi objawy inaczej i to absolutnie nie ma znaczenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi powiedziała teściowaSkąd takie myśli?! Każda przechodzi objawy inaczej i to absolutnie nie ma znaczenia!
Pierwsze słyszę. Pociesze cię mnie też nie bola i nie bolały od początkuA czy to prawda, że jeżeli nie bolą mnie w ogóle piersi w ciąży, a jestem w 12 tygodniu, to nie będę miała pokarmu dla maluszka?
Nie, głupota. Czasami dopiero pod koniec ciąży bolą piersi.A czy to prawda, że jeżeli nie bolą mnie w ogóle piersi w ciąży, a jestem w 12 tygodniu, to nie będę miała pokarmu dla maluszka?
A czy to prawda, że jeżeli nie bolą mnie w ogóle piersi w ciąży, a jestem w 12 tygodniu, to nie będę miała pokarmu dla maluszka?
Tego się boje. W ogóle wtrąca się za dużoMnie piersi nie bolą i w pierwszej ciąży też nie bolały, a karmiłam córkę ponad rok[emoji16] odstawiłam dosłownie tydzień temu. Niech się teściowa w czoło puknie[emoji39] jak już teraz takie brednie gada to co dopiero będzie miała za złote rady po porodzie[emoji849]
A czy myślicie, że wyjdzie mi cukrzyca ciążowa po teście glukozy?Mam już teraz, ponieważ podczas kontrolnej morfologii raz miałam glukozę 100,8 a po tygodniu miałam 94,3 i lekarz już teraz kazał mi zrobić to badanie bo mówi że cukier zdecydowanie za wysoki.
Dziękuję za odpowiedź teraz jestem spokojniejsza. A swoją drogą ciekawe co jeszcze teściowa wymyśli to będzie jej pierwszy wnuk@Agnieszka 123456789 nie słuchaj teściowej bo głupoty gada. Tak samo nie wierz w to, że jak siara nie pojawi się w ciąży to nie będziesz miała pokarmu. Nie wiwm skąd ludzie biorą takie głupoty :/ mnie w pierwszej ciąży nie bolały piersi i bez problemu karmiłam synka. Zresztą we wszystkich ciążach piersi mi nie urosły, nie miałam w trakcie ciąży siary a wykarmiłam dwójkę dzieci serio nie wierz w te głupoty
U mnie w ogóle nic a nic się nie zmieniły i nie bolą a czytałam jak to dziewczyny narzekają.Pierwsze słyszę. Pociesze cię mnie też nie bola i nie bolały od początku