reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny a jak wasze brzuchy ? Czy one sa juz widoczne ? Jestem troche przerażona tym ze moj juz naprawde urósł:o:o jestem w 12 tygodniu , mniej wiecej od tygodnia mam widoczny brzuszek a jak jeszcze sobie do tego pojem to popołudniu wyglada juz calkiem solidnie :D nie chodze juz praktycznie w jeansach bo ciezko mi sie dopiąc. Dodam ze jestem szczupla, waze niecale 50kg i waga w zasadzie mi nie rośnie tylko brzuch :D

reklama
@Natalin u mnie też 12ty tydzień i waga nawet spadła o 1,5kg przez mdłości i brak apetytu, ale dżinsy noszę tylko te, które były przyduże, a po domu dresy specjalnie kupione rozmiar większe niż wczesniej, bo inaczej cisnie. Mimo, że brzuch nie jest wielki to jednak już zmiany są, a do tego wrażliwość na ucisk

Dziewczyny a jak wasze brzuchy ? Czy one sa juz widoczne ? Jestem troche przerażona tym ze moj juz naprawde urósł:o:o jestem w 12 tygodniu , mniej wiecej od tygodnia mam widoczny brzuszek a jak jeszcze sobie do tego pojem to popołudniu wyglada juz calkiem solidnie :D nie chodze juz praktycznie w jeansach bo ciezko mi sie dopiąc. Dodam ze jestem szczupla, waze niecale 50kg i waga w zasadzie mi nie rośnie tylko brzuch :D
Ja chodze w spodniach na gumke bo zwykle za ciasne juz, u mnie brzuszek jest juz widoczny nawet dla innych, nawet dziewczyny w pracy do mnie dzis mowily ze widac juz moj brzuszek. dzis 11+5

Dziękuje, uspokoiłyście mnie, ze to moje dziecko nie rozpycha sie jakos nadmiernie :D i nie ma sie czym martwic , tylko trzeba cieszyc ze rośnie :p

Dziękuje, uspokoiłyście mnie, ze to moje dziecko nie rozpycha sie jakos nadmiernie :D i nie ma sie czym martwic , tylko trzeba cieszyc ze rośnie :p
Mi tez wszyscy mowia ze im zaczal rosnac w 5 czy 7 miesiącu... a moj jednak szybko zaczyna rosnac, ale ja niska i drobnej budowy wiec to tez inaczej sie rozklada

reklama
Cześć dziewczyny!
Dołączam i ja. Termin na 1 września.
Początki ciąży bardzo bolesne, teraz dalej mdłości... Na razie chudne i jakoś markotnieje.
Wiem, powinnam sie cieszyć po dwóch latach staran udalo sie.. A jednak jakoś tak..
Moze temu, ze mieszkam za granica (Holandia) i czuje się sama tutaj... Mimo, ze chodzę do pracy, mój mnie bardzo wspiera to jakoś nie umiem się znaleźć w tym wszystkim.
Jeszcze podejście tutaj do ciąży jest inne.
Czuje, że położna mnie lekceważy...

Hmm trochę mi lżej jak wyrzuciłam to z siebie...

Do góry