reklama
87_Kasia_87
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży dostałam od mojej gin mucosolvan i *spam*. Pij syrop z cebuli i dużo pod kocykiem. Zdrówka życzęA co na mokry kaszel i oskrzela? Rozlozylo mnie na Amen
Truskaweczka2017
Moderatorka
Syrop z cebuli i inhalacjeA co na mokry kaszel i oskrzela? Rozlozylo mnie na Amen
Agnieszka 123456789
Maść cynkowa najlepsza. Najlepiej posmarować dość grubą warstwę na noc.Macie jakieś sprawdzone sposoby na zajady? Nie chce skubany zniknąć, ale jakoś bardzo nie dokucza, więc szukam jakiejś taniej maści albo domowego sposobu (oprócz miodu - silna alergia)
Nie mogę syropu z cebuli. Wypije łyżeczke zwymiotuje wiadroSyrop z cebuli i inhalacje
Truskaweczka2017
Moderatorka
To rób inhalacje. Więcej naturalnych sposobów na kaszel nie znam niestety :/Nie mogę syropu z cebuli. Wypije łyżeczke zwymiotuje wiadro
87_Kasia_87
A może spróbuj ten od Pana Tabletki? Z goździkami, miodem, cytryna. Jest pyszny i w ogóle nie czuć smaku cebuliNie mogę syropu z cebuli. Wypije łyżeczke zwymiotuje wiadro
Agnieszka 123456789
Idę we wtorek pić glukozę. Muszę być niestety na czczo. Jeśli nie zjem śniadania w łóżku i nie poleżę 10 minut po zjedzeniu to się źle czuje i wymiotuje. Jak to ogarnąć, żeby na badaniu glukozy dobrze się czuć? Jeśli rano wypiję wodę i nie zjem to też wymiotuje. Pomocy.
Truskaweczka2017
Moderatorka
Nie ma na to rady bo to badanie trzeba wykonać koniecznie na czczo. Inaczej nie ma żadnego sensu. Można jedynie wypić trochę wodyIdę we wtorek pić glukozę. Muszę być niestety na czczo. Jeśli nie zjem śniadania w łóżku i nie poleżę 10 minut po zjedzeniu to się źle czuje i wymiotuje. Jak to ogarnąć, żeby na badaniu glukozy dobrze się czuć? Jeśli rano wypiję wodę i nie zjem to też wymiotuje. Pomocy.
reklama
Idę we wtorek pić glukozę. Muszę być niestety na czczo. Jeśli nie zjem śniadania w łóżku i nie poleżę 10 minut po zjedzeniu to się źle czuje i wymiotuje. Jak to ogarnąć, żeby na badaniu glukozy dobrze się czuć? Jeśli rano wypiję wodę i nie zjem to też wymiotuje. Pomocy.
Dla mnie to badanie jest nie do wykonania[emoji58] a czemu masz już teraz to badanie?