w_karolcia
Fanka BB :)
Wszystko dobrze, wyniki krwi za dwa tygodnie. 4,5 cm szczęścia [emoji7]
Cudo [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko dobrze, wyniki krwi za dwa tygodnie. 4,5 cm szczęścia [emoji7]
Chyba nie mam coś szczęścia... chyba że to wina telefonu mam iphonaDziewczyny, które zgłosiły chęć do forum zamkniętego mają już do niego dostęp. Zapraszamy https://www.babyboom.pl/forum/fora/wrzesniowki-2020.1334/
Datę wg USG bo ustalana jest na podstawie wielkości zarodka/płodu a od niej zależy prawidłowe wykonanie badań prenatalnychDziewczyny proszę o pomoc gdzie w Krakowie umówić się na usg prenatalne + test z krwi pappa? I jaki czas wcześniej się umawiałyscie? Od dnia OM jestem w 9+0 ale jak wynika z usg jest to 7 +5 i która z tych dat powinna wziąść bardziej pod uwagę umawiając się na prenatalne może któraś z Was miała podobną sytuację?
Dokładnie, według daty OM dzidzia może być za malutka.Datę wg USG bo ustalana jest na podstawie wielkości zarodka/płodu a od niej zależy prawidłowe wykonanie badań prenatalnych
Faktycznie coś pechowo. Ale nie martw się, poczekamy na Ciebie, spróbuj to wyjaśnić z Adminką i dołączaj do nas na prywatny ❤Chyba nie mam coś szczęścia... chyba że to wina telefonu mam iphona
Maść cynkowa ładnie goi zajadyMacie jakieś sprawdzone sposoby na zajady? Nie chce skubany zniknąć, ale jakoś bardzo nie dokucza, więc szukam jakiejś taniej maści albo domowego sposobu (oprócz miodu - silna alergia)