reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Jak byłam u swojego lekarza na ostatniej wizycie to pytałam go czy gdybym do kolejnej wizyty 03.03. dostała ,,nie daj Boże" jakiegoś plamienia lub coś mnie niepokoiło to czy mam przyjechać do niego czy jechać na IP. Powiedział, że lepiej od razu na IP, bo oni i tak w takiej sytuacji odsyłają na IP. Plamienia na szczęście nie miałam od początku ciąży i mam nadzieję, żeby nigdy mieć nie będę. Zapytałam profilaktycznie. Co do cytologi powiedział, że zrobi mi ją na następnej wizycie, ponieważ bedzie to już 13 tydz. 3 dn., czyli końcówka I trymestru i tak jest podobno bezpieczniej, ponieważ po pobraniu materiału do badania mogłabym dostać jakiegoś plamienia. Może to plamienie po cytologi, ale lepiej to sprawdzić.
To tak myślałam że to po cytologii ale ona była zrobiona tydzień temu w poniedziałek. No ja już najmłodsza nie jestem i do tego trudno mi usiedzieć w miejscu. Ciągle coś jest do zrobienia no ale przyszedł czas odpocząć.

reklama
Dziewczyny. Mam pytanie. Boli mnie brzuch pół dnia, plecy jak na okres, wzmożony śluz. Aplikowałem dziś rano i wieczorem luteinę dopochwowo i w środku jest jakby luzno? Wcześniej tak nie miałam, a teraz jakby taki luz się zrobił i dużo śluzu 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️boli mnie na wysokości pęcherza ....

Dziewczyny. Mam pytanie. Boli mnie brzuch pół dnia, plecy jak na okres, wzmożony śluz. Aplikowałem dziś rano i wieczorem luteinę dopochwowo i w środku jest jakby luzno? Wcześniej tak nie miałam, a teraz jakby taki luz się zrobił i dużo śluzu 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️boli mnie na wysokości pęcherza ....
Ile masz lat?

reklama
Ja też tak mam rano luźno wieczorem ciaśniej. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Nie zwracałam uwagi specjalnie na to

Do góry