reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Wczoraj miałam duszności jestem alergikiem i trochę mnie zmęczyły połaziłam tez z 3h [emoji20]już będę na siebie uważać teraz ale się mega boje....
Czy myślicie ze to oznacza leżenie plackiem???
Może nie ciągłe leżenie plackiem ale dużo odpoczywania i zero przemęczania się. Na pewno daruj sobie spacery, zakupy czy jakieś mega porządki. Przynajmniej do wizyty.

reklama
@Kawoszka81 też radzę jechać na IP, mi lekarz powiedział, że jak pojawi się jakieś plamienie to szybko na IP.
Miałam w czwartek w pracy malutkie plamienie i od razu pojechałam do lekarza na nfz bo akurat przyjmował. Uspokoił mnie, że wszystko jest dobrze.
Jeśli nie możesz pojechać na IP to chociaż nic nie rób i leż.
Mam lekarza z Luxmedu prywatnie w Lublinie ok 60km. Jutro nie ma jak pojechać jak wieczorem. Do mnie na izbę nie pojadę bo jak zobaczą w karcie że mam ciążę prowadzoną przez lekarza z po za miasta to potraktują mnie olewczo. Muszę poczekać do jutrzejszej wizyty.

Też mam zagrożona ciążę i niestety narazie oznacza to leżenie i odpoczywanie. Ale będzie dobrze, myśl pozytywnie:)

Blanca ważne że serducho bije! Teraz leż, odpoczywaj i oglądaj filmy i seriale :) wszystko będzie dobrze!
Nie dźwigała nic ani nie przemeczylas się?

Właśnie leżę ale ten tydz muszę być w pracy i się Bardzo bardzo boje.... co prawda siedze i pracuje przy laptopie..ale jednak nie leżę 9h

Oleczko tak tez zrobię , tylko niestety w tym tyg muszę do pracy chodzić ale to praca przy biurku...
Kochana a na IP kazała leżeć, a nie dała zwolnienia? Może zapomniała kurczę. Nie chcę absolutnie straszyć, ale wydaje mi się, że leżeć tzn jednak wiecej leżeć niż cokolwiek innego i 8h w wymuszonej pozycji chyba dobrze byłoby uniknąć...

reklama
Do góry