reklama
Blanca86
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie wróciłam z IP na serduszko bije 110/m,
ale Pani Dr powiedziała ze muszę leżeć... faktycznie jakiś skrzep się pojawił ....zwiększyła mi luteine 3x2....nie wspomniała i tym, ale na karcie wypisowej jest napisane poronienie zagrazajace.... nie rozumiem mi nic takiego nie powiedziala. Co to oznacza??
ale Pani Dr powiedziała ze muszę leżeć... faktycznie jakiś skrzep się pojawił ....zwiększyła mi luteine 3x2....nie wspomniała i tym, ale na karcie wypisowej jest napisane poronienie zagrazajace.... nie rozumiem mi nic takiego nie powiedziala. Co to oznacza??
Truskaweczka2017
Moderatorka
Oznacza to, że masz zagrożoną ciążě. Musisz teraz grzecznie leżeć i odpoczywać. I starać się myśleć pozytywnieDziewczyny właśnie wróciłam z IP na serduszko bije 110/m,
momtobe_90
Blanca ważne że serducho bije! Teraz leż, odpoczywaj i oglądaj filmy i seriale wszystko będzie dobrze!Dziewczyny właśnie wróciłam z IP na serduszko bije 110/m,
Nie dźwigała nic ani nie przemeczylas się?
Kawoszka81
No i mnie dopadło plamienie. Tydzień temu zrobiona cytologia lekkie plamienie. Potem spokój aż do piątku. Wydzielina z takimi nitkami krwi. Teraz to czułam jakbym okresu miała dostać. Zapisałam się na jutro na 19:20 do mojego lekarza. Nie mam dobrego przeczucia. Teraz plamienie jest bardziej obfite tak jakby mi się okres zaczynał. Dzisiaj mija 7 tc.
momtobe_90
@Blanca86 może nie plackiem ale na pewno więcej leżeć i odpoczywać niż chodzic. Odpuść sobie te kilka najbliższych dni
@Kawoszka81 jedz na IP, jeśli boli brzuch i plamienie się zwiększa to zły znak. Lepiej to sprawdzić
@Kawoszka81 jedz na IP, jeśli boli brzuch i plamienie się zwiększa to zły znak. Lepiej to sprawdzić
@Kawoszka81 też radzę jechać na IP, mi lekarz powiedział, że jak pojawi się jakieś plamienie to szybko na IP.
Miałam w czwartek w pracy malutkie plamienie i od razu pojechałam do lekarza na nfz bo akurat przyjmował. Uspokoił mnie, że wszystko jest dobrze.
Jeśli nie możesz pojechać na IP to chociaż nic nie rób i leż.
Miałam w czwartek w pracy malutkie plamienie i od razu pojechałam do lekarza na nfz bo akurat przyjmował. Uspokoił mnie, że wszystko jest dobrze.
Jeśli nie możesz pojechać na IP to chociaż nic nie rób i leż.
reklama