reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Macie już brzuchu na tak wczesnym etapie ciąży? Mi wypada dziś 6t4d. Teraz rano wszystko normalnie, ale później w ciągu dnia tragedia chodzę często z rozpiętymi spodniami.
Poszlibyście szybciej na wizytę niż 18?
U mnie według aplikacji to dziś też 6t4d a wedlug usg to 6t2d wizytę mam kolejna dopiero 2.03...
Ja to bardziej mam wzdęcia i zaparcia i temu spodnie muszę rozpinać 😅

reklama
Rano w miarę płasko , wieczorem jak bym w 4 miesiącu była :D
Macie już brzuchu na tak wczesnym etapie ciąży? Mi wypada dziś 6t4d. Teraz rano wszystko normalnie, ale później w ciągu dnia tragedia chodzę często z rozpiętymi spodniami.
Poszlibyście szybciej na wizytę niż 18?

Czy ja tu któraś z Was która oprócz piersi nie ma innych objawów? Bl z tego co czytam to tylko ja taka jestem..
Hej. Dziś mija 10+0 i powiem Ci że tez mam tylko bolące piersi. Są większe i nabrzmiale. Ból brzucha już minął i czasami coś tam odczuwam. Też się stresuje bo wizyta dopiero 20.02. Mdłości też już nie mam i stresuje się czy wszystko jest ok. Miesiąc bez zrobienia usg to jakaś masakra☹ A jak Wasze brzuszki,urosły coś?

Dziewczyny, a czy dostała któraś z Was zlecenie od swojego gin. na badania: PAPP-A, beta HCG, plgf?
Ja mam taki zestaw do zrobienia (w tym samym czasie mam to zrobić co prenatalne).

Czy ja tu któraś z Was która oprócz piersi nie ma innych objawów? Bl z tego co czytam to tylko ja taka jestem..
Spokojnie mi tez nic nie dolega, piersi nie bola nawet. :) ogolnie na pocxatku ciazy nie mialam checi na jedzenie a teraz moge co chwila cos jesc, a i wzdecia i gazy tak, niestety czesto.. rano brzuszek mniejszy, wieczorem duzo wiekszy, ale widze ze nie tylko ja tak mam :)

U mnie według aplikacji to dziś też 6t4d a wedlug usg to 6t2d wizytę mam kolejna dopiero 2.03...
Ja to bardziej mam wzdęcia i zaparcia i temu spodnie muszę rozpinać [emoji28]

Co Ty opowiadasz!!! Tak późno masz następna wizytę!!!!! [emoji33][emoji33][emoji33] to ja od 29 czekam, do 18 i wydaje się całe wieki :o

W sumie dorbze mowisz tez mam wzdęcia, a nie brzuch hahahaha. Brakowało mi tych słów 🤣 napadły złości takiej niekontrolowanej tez mam, plus wczoraj oglądając filmik chciało mi się płakać. Wiem, ze jestem małpa, ale mojemu partnerowi musiałam powiedzieć, ze nie chce żeby się nastawiał na niewiadomo co, żeby być dobrej myśli, ale jednak nie chce sobie wbijać do głowy bo jie chce być bardziej zawiedziona. Ale przeczucie mam dobre.

reklama
Na typ etapie to wzdęcia a nie brzuszek ciążowy ;) zwłaszcza, że pojawia się wieczorem.

W ogóle to powinniście się cieszyć, że macie bezobjawowe ciąże. Serio nudności czy wymioty to nic przyjemnego :p chcecie to mogę się wymienić. Nie stresujcie się bez potrzeby bo to stres wpływa negatywnie na ciążę a nie brak objawów.

Do góry