w_karolcia
Fanka BB :)
Ja znowu plamie, tym razem bardziej krew. Jade zaraz do szpitala
Kochana jedz do szpitala. Trzymam kciuki żeby Cię przyjęli!! Daj znać! Będzie dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znowu plamie, tym razem bardziej krew. Jade zaraz do szpitala
A dietą cukru nie wyregulujesz. Ja po ciąży miała dużo do zrzucenia. Ciąża planowana i rok wcześniej rzuciłam z mężem fajki. On nic nie przytył zawsze był chudzielcem ale do momentu zajścia w ciążę waga skoczyła mi o 8 kg. W ciąży przytyłam 22kg. Cukier był książkowy ale po ciąży waga stała pół roku i ani grama w dół. Poszłam do dietetyka i mam rozpisaną dietę. A że to trochę za mało jak na ciążę to dorzucam do niej 300 kalorii. Oby to poskutkowało. Wiem że można cukier regulować dietą tylko to wymaga dyscypliny.Dzisiaj zeobiłam badania krwi. Wszystko w normie oprócz glukozy :/ za tydzień na wizycie gin powie, że mam zrobić krzywą cukrową :/ nie wiem jak ja to zrobię z tymi moimi nudnościami :/ no i zapewne kolejna ciąż a z cukrzycą ciążową
Nie jesteś sama. Mnie nawet piersi nie bolą. Kompletnie nie mam i nie miałam objawów a jestem w 10 tygodniu. Także spokojnie. Też się tym martwiłam a z dzidzia wszystko ok.Czy ja tu któraś z Was która oprócz piersi nie ma innych objawów? Bl z tego co czytam to tylko ja taka jestem..
Super ja mam termin 29 września.Cześć, ja mam termin na 26.09.2020. Jutro drugie USG - mam ogromna nadzieję, że będzie OK, bo niestety beta po wielkich początkowych wzrostach (172%, 89%) przez ostatni tydzień wzrosła tylko 33,6% Bardzo się martwię... To nasza pierwsza ciążą a staraliśmy się o nią 2 lata!
U nas 28 września [emoji1]Super ja mam termin 29 września.
Ja też nie mam objawów.. Piersi to fakt są objawem, czasem tylko mam dni tak jak np wczoraj że bolał mnie brzuch, ale tak ogólnie to nie mam... Chyba że zaparcia to też objaw ale mdłości itp ani w pierwszej ani teraz nie mam.Czy ja tu któraś z Was która oprócz piersi nie ma innych objawów? Bl z tego co czytam to tylko ja taka jestem..
to my w podobnym wieku jesteśmy. Moje też drugie w październiku 39 na liczniku.Gratulacje, ja też zrobiłam sobie prezencik na 40 z tym, że u mnie drugie dziecko
Wyreguluje dietą. W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową wykrytą w 16tc. Byłam na samej diecie, bez insuliny i mi się pięknie cukry wyregulowały. Oczywiście potrzeba trochę czasu, żeby odkryć co nam służy a co nie ale da sięA dietą cukru nie wyregulujesz. Ja po ciąży miała dużo do zrzucenia. Ciąża planowana i rok wcześniej rzuciłam z mężem fajki. On nic nie przytył zawsze był chudzielcem ale do momentu zajścia w ciążę waga skoczyła mi o 8 kg. W ciąży przytyłam 22kg. Cukier był książkowy ale po ciąży waga stała pół roku i ani grama w dół. Poszłam do dietetyka i mam rozpisaną dietę. A że to trochę za mało jak na ciążę to dorzucam do niej 300 kalorii. Oby to poskutkowało. Wiem że można cukier regulować dietą tylko to wymaga dyscypliny.