reklama
Ja również z PoznaniaJa jestem z Poznania.
olaaa7
Fanka BB :)
GratulacjeCześć dziewczyny To może i ja do Was dołączę. Troszkę zwlekalam, ale bałam się zapeszyc i podobnie jak @Emenemsy wolałam być już po usg Dziś 7t0d, termin na 18.09. Wizytę miałam wczoraj, serduszko bije, a maluch ma 8,8 mm. Mam nadzieję, że teraz trochę wyluzuje
aaanataliaaaa
U mnie początek ciąży był bez objawów a teraz 11 tydzień to wstręt do wszystkiego co można obiadem nazwać ! Dobrze ze kanapki smakują [emoji28]
Rodziłam w św. Zofii 6 lat temu i jest tam jakby luksusowo ale poród jak wszędzie ciężkiW Warszawie ja się waham między szpitalem na ul. Karowej i na ul. Kasprzaka... podobno św. Zofii też jest często polecany.
Truskaweczka2017
Moderatorka
A to już zależy od danej sytuacji. Jeśli masz zdrową, niezagrożoną ciążę to tak. Ale to i tak lepiej zapytać swojego ginekologa.Dziewczyny można latać samolotem w 1 trymestrze?
isanessa
Warto wziąć pod uwagę, że lot z miasta do miasta już na terenie Polski (np. Szczecin - Wawa) to większa dawka promieniowania (jest coś takiego jak promieniowanie kosmiczne) niż TK szczęki (info od asystenki dentystycznej). No a TK nikt Ci w ciąży nie będzie chciał robić... Ja bym nie latała, ale to indywidualna decyzja.Dziewczyny można latać samolotem w 1 trymestrze?
Katarzynka111
Dziewczyny, wróciłam z wizyty! 3 milimetry szczęścia, pięknie bijące serduszko!! 6+3, czyli bez jednego dnia idealnie z OM. Boże, jaka jestem szczęśliwa
reklama