Katarzynka111
Fanka BB :)
@Kruszek91 @taisiya -gratulacje!!
A ja już przebieram nóżkami z niecierpliwości, jutro moja wizyta...
A ja już przebieram nóżkami z niecierpliwości, jutro moja wizyta...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z OM to 6 i 3 dni a z usg inaczej...Super gratuluje. A który tydzień z Om?
Ale super tylko moja kropka jakaś mała... mam nadzieje, że wszystko z nią ok...Dziewczyny ja po wizycie u mnie wszystko w porządku, kropka ma 0,32cm według usg 5+6 i widziałam jak serduszko pika... ❤❤❤
@Blanca86 gratulacje!!!!Wychodzi na to że nasze kropki są prawie w tym samym wieku
Super, gratulacjeI już po [emoji3590] maleństwo ma 0,5cm i serduszko puka 120 [emoji1] z usg wychodzi 6tc a z Om 7, ale tak podejrzewałam, bo czułam owulacje później.
Z OM to 6 i 3 dni a z usg inaczej...
Śliczna fasolka [emoji847]
Blanca, no coś Ty, nie ma się czym denerwować! Jesteśmy z tego samego dnia, pamiętaj że pierwsze tygodnie bardzo, bardzo często są rozbieżności z OM i USG, przeważnie do tygodnia, a 5 i 6 tydzień to przecież takie tygodnie kiedy okruszek dopiero się pojawia. Wszystko jest dobrzeZ OM to 6 i 3 dni a z usg inaczej...
Gratualcje, doczekałaś się w końcuDziewczyny ja po wizycie u mnie wszystko w porządku, kropka ma 0,32cm według usg 5+6 i widziałam jak serduszko pika... ❤❤❤
@Blanca86 gratulacje!!!!Wychodzi na to że nasze kropki są prawie w tym samym wieku