Ja też czekam pod gabinetem...Też właśnie czekam [emoji85][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekam pod gabinetem...Też właśnie czekam [emoji85][emoji110]
Ja miałam też okropny sen, ale to chyba przez to że bardzo się denerwuje wiec pewnie u Ciebie tak samo.. Będzie dobrzeDziękuje [emoji173]️
Na maksa się denerwuje i jeszcze takie głupie sny miałam że nie było kropka... mam zle przeczucie jakoś ehh. I opóźnienie dodatkowo jest...
Cześć,Część dziewczyny też jestem wrześniową mama, mam nadzieję że przygarnięcie mnie do swojego grona mam na imię Karolina i w domu mam już 14 miesięczna córkę. Wizytę u gina mam dopiero 17.02 i trochę się stresuje, bo to jeszcze dwa tygodnie mam nadzieję że z wami szybciej minie ten czas
Chyba na zwykłych nie wyjdzie z krwi. Jak się nie mylę to jak robi się aminopunkcje to wtedy można dowiedzieć się jaka płećDziewczyny, a czy z krwi mozna poznac plec dziecka? Mi kuzynka powiedziala ze ona po genetycznych poznala plec bo z krwi wychodzi...
Ale to nie z pappa tylko z np harmony czy niftyDziewczyny, a czy z krwi mozna poznac plec dziecka? Mi kuzynka powiedziala ze ona po genetycznych poznala plec bo z krwi wychodzi...