Cześć dziewczyny, nie było mnie z tydzień, a tu już 400 stron postów. Wybaczcie nie jestem w stanie tego nadrobić
u nas były najpierw przeziębienia, Czaruś jako pierwszy, później zaraził mnie, a teraz mąż, na szczęście szpital w domu się kończy.
Od póltorej tygodnia plamie, najpierw pojawiło się pojedyncze plamienie, po kilku dniach znowu, i potem coraz częściej, w małych ilościach, ale było, więc pojechałam na SOR, bo wizytę u gina mialam na 3.02. Na sorze dowiedziałam się tyle, że ciąża żywa, dzidzia ma 5,7 mm, serce bije, i lekarka kazała mi się jak najszybciej zgłosić do lekarza. A że plamiłam dalej to poszukałam na cito innego gina, i przyjął mnie lekarz, który w poprzedniej ciąży prowadził nam wszystkie prenatalne, cudowny człowiek, ogromna wiedza.
Dziewczyny ja od wczoraj nie wiem co mam myśleć. Mam dwa pęcherzyki z dwoma zarodkami. W żadnym serduszko nie bije. Wg. om byłam wczoraj w 7/2 tc, ale wg. usg 6 tydzień, bo bliźniaki mają po 6 mm, więc jest jeszcze czas na bicie serduszka. Ten gin też pracuje w szpitalu i powiedział, że na oddziale jest bardzo stary aparat i bardzo możliwe, że lekarka pomyliła bicie serca z jakimiś szumami. Wysłał mnie dziś na betę i w piątek. Co chwilę sprawdzam wyniki na diagnostyce jak wariatka
W piątek pojadę na badania do szpitala, bo tam nie będę musiała tyle czekać na wyniki. A po południu mam kontaktować się z lekarzem, więc te dni czekam jak na szpilkach
poza tym objawów brak, jedynie boli mnie brzuch jak na okres.
Widziałam, że pisałyście coś o zamkniętej grupie, dopisałam się do niej, ale napiszę jeszcze tutaj, że wciąż będę się upierać przy zamkniętej grupie na fb - żadne forum nie zastąpi nam takiego porządku, jak oddzielne posty na FB, tematyczne. Dniowe. Nawet jak, nie będzie Was kilka dni, zawsze będzie można nadrobić dzień, dwa, a nie strone 189452. Posty tematyczne mega przydatna sprawa - wiem, że tu też można, ale to cytowanie człowieka wykańcza. Tysiąc cytatów do jednej wypowiedzi. Facebook daje Ci możliwość komentowania danej wypowiedzi, zwija, wszystko jest mega mega czytelne