reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Kochane domowe sposoby na przeziębienie? [emoji848][emoji85] Chyba mąż mnie zarazil i coś mnie bierze a nie chce lekow brać by dzidzi nie zaszkodzić .....[emoji4][emoji3059] I czy powinnam iść do lekarza jak i tak nie dostanę żadnych leków? [emoji848]
Dopiero co przeszłam przeziębienie. Na Twoim miejscu poszłabym do lekarza bo zawsze posłucha czy coś tam nie gra w środku. Leków nie można, więc ja leczyłam się mikstura :grapefruit, cytryna, 2 ząbki czosnku, miód i woda; robiłam inhalacje nad miska z wodą i soda oczyszczona i oczywiście herbatki z miodem i cytryna.
Życzę dużo zdrowia!!

reklama
Jestem chętna na wątek zamknięty.
Co do l4 to raczej będzie widać oznaczenie więc pracodawca zorientuje się, że to ciąża. Aby zalogować się na stronę pacjenta trzeba mieć profil zaufany albo e dowód

Nieeee, nie mam. Pierwszy raz słyszę w sumie k czymś takim :oo
Jeśli masz konto w PKO BP to nawet nie trzeba nigdzie chodzić i potwierdzać tego zaufanego profilu-wszystko przez neta robisz , a dzięki niemu można załatwić sprawy w urzędzie przez internet np wyrobić nowy dowód, sprawdzić swoje składki na stronie zusu czy też nfz. Fajna sprawa, bo sporo można się dowiedzieć nie wychodząc z domu [emoji16] nie wiem jak to jest z innymi bankami ale możesz sobie poczytać tutaj https://obywatel.gov.pl/załóż-profil-zaufany

Dziękuję, narazie tylko katar ale jak będzie gorzej to przejdę się do lekarza.
Dopiero co przeszłam przeziębienie. Na Twoim miejscu poszłabym do lekarza bo zawsze posłucha czy coś tam nie gra w środku. Leków nie można, więc ja leczyłam się mikstura :grapefruit, cytryna, 2 ząbki czosnku, miód i woda; robiłam inhalacje nad miska z wodą i soda oczyszczona i oczywiście herbatki z miodem i cytryna.
Życzę dużo zdrowia!!

Jeśli chodzi o grupę to ładnie proszę żeby mnie też tam wpisać[emoji16]! Kropka zobaczę dopiero w przyszły wtorek, z OM będzie 6+4, ale musi być dobrze!!
@w_karolcia, piękne wieści i sciskam mocno, trzymałam za Was kciuki!! Teraz już będzie dobrze, zobaczysz[emoji16]

Dziękuje kochana to bardzo miłe!![emoji173]️
Jeszcze troszkę cierpliwości i będzie wtorek i mocno bijące serduszko! [emoji173]️ Ja nie wiem czy iść na NFZ na to usg czy czekać na to moje prywatnie na 18 lutego. Chyba nie wytrzymam [emoji23] mam nadzieje, ze Nasz skład nie vedzie się już pomniejszał bo wszystkie złe wiadomości są bardzo przykre i chciałabym żeby każda z Nas miała to szczęście dotrwać do końca.

Teraz musi być dobrze, moj pierwszy dzidziuś! A Twój?

+++ tez chce dołączyć do prywatnego :)

Jeśli masz konto w PKO BP to nawet nie trzeba nigdzie chodzić i potwierdzać tego zaufanego profilu-wszystko przez neta robisz , a dzięki niemu można załatwić sprawy w urzędzie przez internet np wyrobić nowy dowód, sprawdzić swoje składki na stronie zusu czy też nfz. Fajna sprawa, bo sporo można się dowiedzieć nie wychodząc z domu [emoji16] nie wiem jak to jest z innymi bankami ale możesz sobie poczytać tutaj https://obywatel.gov.pl/załóż-profil-zaufany

Właśnie przez t-mobile bank tez można, ale nie pamietam hasła to konto internetowe a oddziału nie na u mnie w mieście 🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry