Mischa206
Fanka BB :)
Mój mówi tak samoMój mąż się śmieje ze juz swoje zrobione to sex można odstawić [emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mówi tak samoMój mąż się śmieje ze juz swoje zrobione to sex można odstawić [emoji1787][emoji1787]
U mnie tez od czasu ciazy brak ochoty na seks, natomiast maz wrecz przeciwnie, zawsze ma ochote, codziennie.. smieje sie z niego, bo jak sie staralismy to byl zmeczony to to to tamto i to ja musialam inicjowac a odkad jestem w ciazy to on ciagle ma ochote. Choc my teraz tak ostroznie i rzadziej po tej krwi po jednymDziewczyny,a jak u Was z seksem? Ja nie mam kompletnie ochoty,a mąż poszkodowany Jak już się przekonam to jakiś taki dziwny strach mnie ogarnia.. Chyba ta ciąża całkowicie zamieszala mi w głowie
Ooo...mój powiedział dokładnie to samoMój mąż się śmieje ze juz swoje zrobione to sex można odstawić [emoji1787][emoji1787]
Oby te objawy szybko przeszły widzisz już jakiś zmiany brzuszka ? U mnie prawie od samego początku (tak samo jak w pierwszej ciąży ) jakby ktoś go napompował
Nie wiedzialam ze to tak z tylozgieciem. Ja mam to wiadomo czemu płaska jestem dalejU mnie tylko delikatne zaokrąglenie nad spojeniem łonowym, ale po pierwsze jestem wysoka i szczupła, więc miejsca jest dużo, po drugie to moja pierwsza ciąża ( w której brzuch się powiększa) a w pierwszej ciąży brzuch widać później a po trzecie mam tyłozgięcie macicy, a przy tyłozgięciu brzuch widać później. Więc tak szybko brzuszka się nie spodziewam
Jak się czujesz kochana? Trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę[emoji173]️. Daj koniecznie znać jutro!
Dziewczyny,a jak u Was z seksem? Ja nie mam kompletnie ochoty,a mąż poszkodowany Jak już się przekonam to jakiś taki dziwny strach mnie ogarnia.. Chyba ta ciąża całkowicie zamieszala mi w głowie
Lena mam identycznie, ale Mąż też się mnie jakoś „boi”