reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny,a jak u Was z seksem? Ja nie mam kompletnie ochoty,a mąż poszkodowany 🙄 Jak już się przekonam to jakiś taki dziwny strach mnie ogarnia.. Chyba ta ciąża całkowicie zamieszala mi w głowie 🤔🤔
U mnie tez od czasu ciazy brak ochoty na seks, natomiast maz wrecz przeciwnie, zawsze ma ochote, codziennie.. smieje sie z niego, bo jak sie staralismy to byl zmeczony to to to tamto i to ja musialam inicjowac a odkad jestem w ciazy to on ciagle ma ochote. Choc my teraz tak ostroznie i rzadziej po tej krwi po jednym

Mój za to marudzi że od 3 tygodni nic nie było ale jak mu proponuję to mówi że poczeka, za bardzo się boi że sam będzie miał zapalenie pęcherza mimo że wyniki już dobre ;p a ja ochotę mam, tak jakoś od tygodnia... Ale pewnie poczekamy do czwartku na zielone światło od lekarza

Oby te objawy szybko przeszły 😂 widzisz już jakiś zmiany brzuszka ? U mnie prawie od samego początku (tak samo jak w pierwszej ciąży ) jakby ktoś go napompował 😂

U mnie tylko delikatne zaokrąglenie nad spojeniem łonowym, ale po pierwsze jestem wysoka i szczupła, więc miejsca jest dużo, po drugie to moja pierwsza ciąża ( w której brzuch się powiększa) a w pierwszej ciąży brzuch widać później a po trzecie mam tyłozgięcie macicy, a przy tyłozgięciu brzuch widać później. Więc tak szybko brzuszka się nie spodziewam :)

U mnie tylko delikatne zaokrąglenie nad spojeniem łonowym, ale po pierwsze jestem wysoka i szczupła, więc miejsca jest dużo, po drugie to moja pierwsza ciąża ( w której brzuch się powiększa) a w pierwszej ciąży brzuch widać później a po trzecie mam tyłozgięcie macicy, a przy tyłozgięciu brzuch widać później. Więc tak szybko brzuszka się nie spodziewam :)
Nie wiedzialam ze to tak z tylozgieciem. Ja mam to wiadomo czemu płaska jestem dalej:)

Wybieram sie jutro na badania krwi, w diagnostyce w ktorej chce je robic zawsze sa mega kolejki (bo to przy szpitalu i poradniach). Czy korzystacie z przywileju i chodzicie juz bez kolejki np na pobranie krwi?

reklama
Ja jak siedziałam z gorączka wtedy co miałam grype to poprosiłam żeby mnie przepuścili i bez problemu weszłam pierwsza na badania:)

Do góry