reklama
Zapata
Fanka BB :)
Niestety muszę się powoli pożegnać Dziś około 5 tydz 4 dzień, niestety od 2 dni na testach coraz jaśniejsza kreska, właściwie prawie jej już ich nie widać. [emoji853] Trzymam za Was mocno kciuki, aby Wasze dzieciątka rosły zdrowo i nie dawały Wam za mocno w kość [emoji18] Nasze dziecko zmieniło datę urodzenia, do następnego razu. Pozdrawiam
Hej kochana, a czy masz jakieś inne objawy? Bóle brzucha, krwawienie. Byłaś u lekarza?
Obiezyswiat
Zaciekawiona BB
Niestety takie mam przeczucie Test Digital pokazał Non pregnant. Jedyne co mnie zastanawia, czy możliwe, że beta tak szybko spadła [emoji848][emoji53]
to skoro tak na testach wychodzi to już przesadzone??
Obiezyswiat
Zaciekawiona BB
Nic, żadnych bóli brzucha, krwawień nic, Ciągle uczucie kotlowaniny w brzuchu, jak było od początku. Ale testy raczej nie kłamią. Narazie czekam na telefon od mojego lekarza. Pierwsza wizytę miałam mieć dopiero w 8 tygodniu Tak to niestety tu działa. [emoji853]
Hej kochana, a czy masz jakieś inne objawy? Bóle brzucha, krwawienie. Byłaś u lekarza?
Obiezyswiat
Zaciekawiona BB
Elektroniczny Test, nie pokazujący kresek tylko napis ciąża lub jej brak
To co jest Test Digital?
Margola1986
A swędzenie albo pieczenie miałam jakieś?. Bo ja też aplikuje luteinę i takie te upławy dziwne nie raz są. Ale nic nie boli ani nie pieczeDziewczyny, u mnie wyszło, że to grzybica doktor powiedziała, że to normalne w ciąży, szczególnie jeśli aplikuje się luteinę dopochwowo (luteina zmienia środowisko pochwy na bardziej zasadowe). Dostałam globulki, maść i luteinę podjęzykową. Co prawda ciąży to nie zagraża, ale przyjemne nie jest . Uważajcie na siebie!
w_karolcia
Jestem nienormalna. Dziś robiłam test. Spoko ciemna krecha. Ale teraz boli mnie mega głowa i dopisuje sobie już ze nic z tego nie będzie
Obiezyswiat
Zaciekawiona BB
Jestem Załamana, wraz z tą ciążą, coś we mnie umarło. Nic już nie będzie takie samo. Muszę się pozbierać [emoji22]
reklama
momtobe_90
kochana jesteśmy z Tobą :* mnie też było ciężko ale pomogła m myśl, że tak miało być - kropka była za słaba by przetrwać... Teraz najważniejsze żebyś o siebie dbała :*Jestem Załamana, wraz z tą ciążą, coś we mnie umarło. Nic już nie będzie takie samo. Muszę się pozbierać [emoji22]