reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Niestety muszę się powoli pożegnać Dziś około 5 tydz 4 dzień, niestety od 2 dni na testach coraz jaśniejsza kreska, właściwie prawie jej już ich nie widać. [emoji853] Trzymam za Was mocno kciuki, aby Wasze dzieciątka rosły zdrowo i nie dawały Wam za mocno w kość [emoji18] Nasze dziecko zmieniło datę urodzenia, do następnego razu. Pozdrawiam

Hej kochana, a czy masz jakieś inne objawy? Bóle brzucha, krwawienie. Byłaś u lekarza?

Nic, żadnych bóli brzucha, krwawień nic, Ciągle uczucie kotlowaniny w brzuchu, jak było od początku. Ale testy raczej nie kłamią. Narazie czekam na telefon od mojego lekarza. Pierwsza wizytę miałam mieć dopiero w 8 tygodniu Tak to niestety tu działa. [emoji853]
Hej kochana, a czy masz jakieś inne objawy? Bóle brzucha, krwawienie. Byłaś u lekarza?

Dziewczyny, u mnie wyszło, że to grzybica 😰 doktor powiedziała, że to normalne w ciąży, szczególnie jeśli aplikuje się luteinę dopochwowo (luteina zmienia środowisko pochwy na bardziej zasadowe). Dostałam globulki, maść i luteinę podjęzykową. Co prawda ciąży to nie zagraża, ale przyjemne nie jest 😒. Uważajcie na siebie!
A swędzenie albo pieczenie miałam jakieś?. Bo ja też aplikuje luteinę i takie te upławy dziwne nie raz są. Ale nic nie boli ani nie piecze

Jestem nienormalna. Dziś robiłam test. Spoko ciemna krecha. Ale teraz boli mnie mega głowa i dopisuje sobie już ze nic z tego nie będzie

reklama
Jestem Załamana, wraz z tą ciążą, coś we mnie umarło. Nic już nie będzie takie samo. Muszę się pozbierać [emoji22]
kochana jesteśmy z Tobą :* mnie też było ciężko ale pomogła m myśl, że tak miało być - kropka była za słaba by przetrwać... Teraz najważniejsze żebyś o siebie dbała :*

Do góry