reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja właśnie myślę nad cytomegalią, w pierwszej ciąży nie robiłam, nawet o tym nie wiedziałam. Nie ma chyba co liczyć że na nfz lekarz da na to skierowanie co?
Ja dostałam dziś na NFZ masę badań w tym cytomegalię, różyczkę, hcv 🙂

Ja według @ 6+3 zobaczyłam tylko pęcherzyk. Dziś według @ 7+4 było ❤ i wszystko w porządku.
Trzeba troszkę poczekać 😘

lekarz zapisał mnie na wizytę w 7t, a do tego czasu jeszcze 2tyg więc stwierdziłam, że kontrolnie będę sprawdzać betę 😁 zrobiłam badanie dziś i zrobię w kolejny poniedziałek, a wizytę mam 3go lutego, dzień po urodzinach 😍 może będzie urodzinowy prezent w postaci ❤ 😁
Mi lekarz dziś powiedział że dla niego beta tylko do potwierdzenia ciąży służy, a przyrostów wogole nie kontroluje bo to później spada i kobiety się niepotrzebnie stresują 🙂

Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia 🙏
😔

reklama
Do góry