Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia
lekarz zapisał mnie na wizytę w 7t, a do tego czasu jeszcze 2tyg więc stwierdziłam, że kontrolnie będę sprawdzać betę zrobiłam badanie dziś i zrobię w kolejny poniedziałek, a wizytę mam 3go lutego, dzień po urodzinach może będzie urodzinowy prezent w postaciDziękuje za wsparcie! Tak zrobię [emoji7]
Tak na ostatnim usg widoczne wyraźnie 2 pęcherzyki- według lekarza jednojajowe bliźniętaJuż macie potwierdzone bliźniaki [emoji7]?
Trzymaj się. To bardzo smutne. Bardzo mi przykroWracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia [emoji120]
Cześć witam się z wami nieśmiało bo ciąża nie potwierdzona jeszcze przez lekarza - wizyta 7.02. Nie mam pojęcia który to może być tydzień ale napewno termin będzie wrześniowy (cykle ostatnio od 28 - 56 dni) Na pokładzie mam już 20 Msc przystojniaka KP [emoji1348]
Tak na ostatnim usg widoczne wyraźnie 2 pęcherzyki- według lekarza jednojajowe bliźnięta
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia [emoji120]
Bardzo mi przykro {tule cię mocno}Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia
Ale superTak na ostatnim usg widoczne wyraźnie 2 pęcherzyki- według lekarza jednojajowe bliźnięta