reklama
Margola1986
Fanka BB :)
No nic ci nie pozostaje jak czekać do jutro aż się wszystko wyjaśni. Trzymam kciuki żeby było serduszkoJeśli jutro beta będzie rosnąć a on serca widzieć nie będzie to idę do innego raz dwa , jeśli beta spadnie to moja walka jest tutaj bezskuteczna
Ewelina @
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia [emoji120]
O nie [emoji26] żadne słowa tutaj nie pomogą [emoji24] bądź silna
Zapata
Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia
Bardzo mi przykro... bądź dzielna, obyś jak najszybciej zobaczyła kolejne dwie kreski!!
Kochana trzymaj sie:*Wracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia [emoji120]
Aklime
Przykro mi musisz dac radeWracam ze szpitala. Fasolci już nie ma. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Trzymajcie się i powodzenia
Paulianna89
Ja już nie mogę doczekać się czwartkowej wizyty. To będzie 6t 4 dz ale nie wiem czy usłyszymy już serduszka bo nie wiem jak to jest u bliźniaków
Już macie potwierdzone bliźniaki [emoji7]?
reklama
Ja dziś byłam skontrolować przyrost bety w laboratorium, mówię babeczce w recepcji że jestem w ciąży, a ona mi daje numerek do normalnej kolejki... Dobrze że było tylko 6 osób przede mną. Nie wiem czy to ignorancja z jej strony czy nie usłyszała...