Ja idę już we wtorek ale to dlatego ze za mną ciaza pozamaciczna i dlatego muszę się zgłosić do lekarza jak najwcześniej
A progesteron badałaś też?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja idę już we wtorek ale to dlatego ze za mną ciaza pozamaciczna i dlatego muszę się zgłosić do lekarza jak najwcześniej
@lenka_8989 mnie piersi nie bolą jeszcze wcale
Brzuch bolał kilka dni jakbym miała zaraz dostać okres Właściwie byłam pewna, że go lada moment dostanę. I nie dostałam ☺
Jeszcze nie w poniedziałek idę jeszcze raz na betę i wtedy progresteron i tshA progesteron badałaś też?
Dziewczynki mam wynik ! 69,7
Oczywiście dopiero po 48h się okaże czy rośnie ale czy to nie za mało, dziś 27dc .
To proszę o dalsze trzymanieJest dobrze! Wyluzuj przez resztę weekendu w poniedziałek brdziesz wiedziała. To przyrost powie Ci czy jest wszystko dobrze, a ten wynik jest wyjściowy. Ciąża jest to najważniejsze dalej trzymam kciuki
27 dzień cyklu dziś. Ale cykle mam krótkie - 23dniowe.A który to dzień cyklu u Ciebie? Robiłaś bete?
O to mamy tak samo ja też dziś 27dc i tez krótkie cykle 23 czasem 25 dni27 dzień cyklu dziś. Ale cykle mam krótkie - 23dniowe.
Bety nie robiłam. Tylko wczoraj około południa dwa testy. I wyszły od razu dwie wyraźne krechy