natson4991
Zaciekawiona BB
Hej. Może i ja dołączę test robiłam w poniedziałek, we wtorek betę. Teraz czekam na dzisiejszy wynik bety z nadzieja, ze rośnie odpowiednio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dzisiaj wszystkie czekamy
Wydaje mi się ze 6-7 tydz już powinno być widać
Hej. Może i ja dołączę test robiłam w poniedziałek, we wtorek betę. Teraz czekam na dzisiejszy wynik bety z nadzieja, ze rośnie odpowiednio
103,8Cześć [emoji4] ile wyszła Ci beta we wtorek?
Dziękuję Zrobiłam właśnie test i wyszedł pozytywnyTo trzymam kciuki!
Ja w każdej ciazy (a to moja 5) mam takie ćmienie w brzuchu jak na okres. Tym razem tez tak miałam od niedzieli czułam, ze mogę dostać okres. Co do śluzu to tez mam go dużo i chodzę do toalety sprawdzić czy to śluz czy okres także może być to ciąża. Wiadomo test Ci prawdę powie! A ja trzymam kciuki, żeby to była ciąża
GratulacjeDziękuję Zrobiłam właśnie test i wyszedł pozytywny
Dziękuję [emoji846] Zrobiłam właśnie test i wyszedł pozytywny [emoji7]
GratulacjeDziękuję [emoji846] Zrobiłam właśnie test i wyszedł pozytywny [emoji7]
Moim zdaniem przyrost jest prawidłowyGratulacje
Mam wynik bety..
24.12 - 45,44
27.12 - 90,05
Jestem zaniepokojona..
Gratulacje [emoji4]
Mam wynik bety..
24.12 - 45,44
27.12 - 90,05
Jestem zaniepokojona..