w_karolcia
Fanka BB :)
4 tydzień i 4 dni [emoji4][emoji4] To kiedy wizyta u Ciebie?
U mnie niby dziś 5 tydzień. Może w poniedziałek będzie coś widać na tym USG. Już mnie stres pomału dopada...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 tydzień i 4 dni [emoji4][emoji4] To kiedy wizyta u Ciebie?
21 grudnia miałaś miesiączkę, dobrze rozumiem? Jak tak to witaj w klubie, ja tak samo[emoji16]! O ile wszystko dobrze liczę, z ostatniej miesiączki wychodzi 5 tydzień i 1 dzień, moja w USG jest młodsza o tydzień
Mam to samo ciągle sikam i lekko ciągnie. Plus piersi większę ale czuje coś gdy je ściskam. Z apki wynika 5+1 USG mam mieć 3lutego....O jak fajnie, u mnie 5+6 dzisiaj [emoji1] kiedy wybierasz się do lekarza? Jak samopoczucie? U mnie oprócz ciągłego sikania i deliketnego ciągnięcia podbrzusza nic się nie dzieje [emoji849]
Byłaś już u lekarza?U mnie niby dziś 5 tydzień. Może w poniedziałek będzie coś widać na tym USG. Już mnie stres pomału dopada...
Czuje się bardzo dobrze, piersi spuchnięte i tkliwe, bulgotanie w brzuchu po posiłkach, aż wstyd siedzieć w towarzystwie bo tak burczy haha Mnie też ciągnie w brzuszku bardziej po lewej stronie ale przeczytalam, że większość dziewczyn tak ma i staram się nie panikowac Niestety mieszkam w Anglii i tu dość specyficznie podchodzą do takich wczesnych ciaz Nawet szukałam gdzieś w okolicy Polskiego lekarza ale najbliższy jest i tak jakieś 3h jazdy autem..O jak fajnie, u mnie 5+6 dzisiaj [emoji1] kiedy wybierasz się do lekarza? Jak samopoczucie? U mnie oprócz ciągłego sikania i deliketnego ciągnięcia podbrzusza nic się nie dzieje [emoji849]
Ja też zadawalam milion pytań moim siostrom ,nie przejmuj się. Z miesiączki wychodzi że 5tydzien i kilka dni,a z USG 4+4 . Z usg lekarz powiedział,że ciąża troszkę młodsza niż wychodzi z @. Czyli wychodzi,że Twój maluszek młodszy o kilka dni od mojego
Ojej to 3 miałyśmy synchronizację....Tez miałam miesiączkę 21 grudnia mi na apce wychodzi 5 tydz. A w poniedziałek byłam u gin robiła usg ale totalnie nic nie było wiec się martwię już i coraz bardziejs tresuje się wizyta poniedziałkowa[emoji45][emoji45]