reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
21 grudnia miałaś miesiączkę, dobrze rozumiem? Jak tak to witaj w klubie, ja tak samo[emoji16]! O ile wszystko dobrze liczę, z ostatniej miesiączki wychodzi 5 tydzień i 1 dzień, moja w USG jest młodsza o tydzień

Tez miałam miesiączkę 21 grudnia :D mi na apce wychodzi 5 tydz. A w poniedziałek byłam u gin robiła usg ale totalnie nic nie było wiec się martwię już :( i coraz bardziejs tresuje się wizyta poniedziałkowa[emoji45][emoji45]

O jak fajnie, u mnie 5+6 dzisiaj [emoji1] kiedy wybierasz się do lekarza? Jak samopoczucie? U mnie oprócz ciągłego sikania i deliketnego ciągnięcia podbrzusza nic się nie dzieje [emoji849]
Mam to samo ciągle sikam i lekko ciągnie. Plus piersi większę ale czuje coś gdy je ściskam. Z apki wynika 5+1🤗 USG mam mieć 3lutego....

Ja myślę ze taka natura nasza ze ciagle narzekamy [emoji1787][emoji1787] nie cierpię tego, ale sama taka jestem[emoji16][emoji16]

Skierowanie na badania mam ale nie wiem, czy dam radę podjechać przed wizytą. Podstawowe sama zrobiłam razem z Betą.

O jak fajnie, u mnie 5+6 dzisiaj [emoji1] kiedy wybierasz się do lekarza? Jak samopoczucie? U mnie oprócz ciągłego sikania i deliketnego ciągnięcia podbrzusza nic się nie dzieje [emoji849]
Czuje się bardzo dobrze, piersi spuchnięte i tkliwe, bulgotanie w brzuchu po posiłkach, aż wstyd siedzieć w towarzystwie bo tak burczy haha 😁Mnie też ciągnie w brzuszku bardziej po lewej stronie ale przeczytalam, że większość dziewczyn tak ma i staram się nie panikowac😂 Niestety mieszkam w Anglii i tu dość specyficznie podchodzą do takich wczesnych ciaz😞 Nawet szukałam gdzieś w okolicy Polskiego lekarza ale najbliższy jest i tak jakieś 3h jazdy autem.. 😞

Ja badania będę robić w czwartek, wizytę mam 5 lutego. U mnie według ostatniej miesiączki 8tydz3dzień, a według ostatniego usg równo 9 tydzień.

Cześć :) jestem tu nowa;) zaczęłam Was podczytywać kilka dni temu. Ostatnia miesiączka była 23.12.2019, cykle zazwyczaj 28dniowe,takze według tego to 4+6 ;) to moja druga ciąża, jednak mój pierworodny ma już 7 lat :) trochę się stresuje, bo oprócz tego że mam większe piersi to pobolewa mnie podbrzusze, czasem ciągnie to z jednej to z drugiej strony a czasem boli brzuch tak wyżej jakby mięsień prosty brzucha koło pepka... Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze chociaż do wizyty jeszcze trochę..

reklama
Ja też zadawalam milion pytań moim siostrom ,nie przejmuj się. Z miesiączki wychodzi że 5tydzien i kilka dni,a z USG 4+4 . Z usg lekarz powiedział,że ciąża troszkę młodsza niż wychodzi z @. Czyli wychodzi,że Twój maluszek młodszy o kilka dni od mojego😊
Tez miałam miesiączkę 21 grudnia :D mi na apce wychodzi 5 tydz. A w poniedziałek byłam u gin robiła usg ale totalnie nic nie było wiec się martwię już :( i coraz bardziejs tresuje się wizyta poniedziałkowa[emoji45][emoji45]
Ojej to 3 miałyśmy synchronizację.... 😊
U mnie tez w usg cisza do tego plamienie brązowe i parcie na2” stad lekarz podejrzewa CPM, ale jestem dobrej mysli. W pon idę do gina ale myśle ze może być za wcześnie na usg Beta około 171 wczoraj...

Do góry