reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ani jedno ani drugie ;) 7+5 czyli zarodek ma 5+5 bo te 2 tygodnie to momemt od @ do owulacji - teoretycznie oczywiście. Bardzo rzadko podaje się wymiary od momentu zapłodnienia choć może się zdarzyć , tak jak z Betą - są laboratoria, które liczą ciąże od owulacji.

Ja dzisiaj kończę 7tc czyli minęło właśnie 7 tygodni od snia oatatniej @ (06.12.19) :) Jutro już 8tydzień :D Jeszcze 4 i może wrócę do żywych :D
Oj tak dobrze mowisz, doskonale o tym wiem;) jednak w ciazy mozg sie pomniejsza 😂

reklama
Jest taka teoria o 3ciej ciazy? Ja jeszcze drugiej nie mam potwierdzonej a zastanawiamy się nad 3cia[emoji1787][emoji1787] tykko nie wiem co na to by powiedział mój naczyniowiec..
Już wiele razy słyszałam o tej regule ale nie chciałam wierzyć ;)

Oj tak dobrze mowisz, doskonale o tym wiem;) jednak w ciazy mozg sie pomniejsza 😂
A to dopiero początek ;) I tak zupełnie serio radzę zapisać wszystkie ważne hasła bo ja w ciąży straciłam dostęp do bankowości mobilnej, karty itp. Zapomniałam wszelkich pinów, haseł hahahaha A niezmiennie od 10 lat miałam te same ;) Serio, serio :)

Już wiele razy słyszałam o tej regule ale nie chciałam wierzyć ;)

A to dopiero początek ;) I tak zupełnie serio radzę zapisać wszystkie ważne hasła bo ja w ciąży straciłam dostęp do bankowości mobilnej, karty itp. Zapomniałam wszelkich pinów, haseł hahahaha A niezmiennie od 10 lat miałam te same ;) Serio, serio :)
Ja juz zauwazylam, ze mi sie gorzej pracije, myślenie jakies gorsze 😂 dzieki za rade, moze warto zapisac :)

To i ja się nieśmiało przywitam
Wg ostatniego okresu dziś 4t4d, robilam dziś bete i wyszla ponad 2000
Jeszcze się nie cieszś, w maju miałam ciąze pozamaciczną, muszę usłyszeć od lekarza, że wszystko jest ok, no, ale jestem dobrej myśli :)

Gratulacje kochana!
Będzie dobrze. Ja bety nie robiłam. Bo co ma być to będzie. Same testy. U mnie dziś 4+6

Ani jedno ani drugie ;) 7+5 czyli zarodek ma 5+5 bo te 2 tygodnie to momemt od @ do owulacji - teoretycznie oczywiście. Bardzo rzadko podaje się wymiary od momentu zapłodnienia choć może się zdarzyć , tak jak z Betą - są laboratoria, które liczą ciąże od owulacji.

Ja dzisiaj kończę 7tc czyli minęło właśnie 7 tygodni od snia oatatniej @ (06.12.19) :) Jutro już 8tydzień :D Jeszcze 4 i może wrócę do żywych :D
To jest nas 3 z taką samą data ost miesiączki :) masz już serce? Bo nie kojarzę?

Udało mi się umówić wizyte na 30.01[emoji16] będzie 7t6d i oby było serduszko:)

Dziewczyny które mają koty, czy wasze koty, a właściwie kocice, się tak do was łaszą? Moja zawsze była za mną, ale teraz to już w ogóle chciałaby ciagle siedzieć blisko mnie, ociera się, tuli.. Chyba czuje[emoji16]

reklama
Dziewczyny które mają koty, czy wasze koty, a właściwie kocice, się tak do was łaszą? Moja zawsze była za mną, ale teraz to już w ogóle chciałaby ciagle siedzieć blisko mnie, ociera się, tuli.. Chyba czuje[emoji16]
Nie mam kota, natomiast moja sunia ciagle kładzie mi łepek na brzuchu 😍 zaczęła to robić na chwile przed tym jak zrobiłam pierwszy test. Może przypadek 😉

Do góry