reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

A wam też się tak zmieniają objawy? Ja np na samym początku popołudniu miałam mega zejście, śpiąca na maxa. A teraz mam tak, że 23 a mi się spać zupełnie nie chce..
Nie wiem na ile to hormony, ale cały zeszły tydzień (jeszcze nawet nie podejrzewałam ciąży) kręciłam się i wierciłam po parę godzin, mimo że nigdy w życiu nie miałam problemów z zasypianiem - mąż się zawsze śmieje, że ja nie zasypiam, ja czuję poduszkę i się wyłączam😆. A potem bez problemu wstawałam przed 5...
A w tym? Padam po 20 jak dziecko i budzę się tak samo, przed 5...

reklama
Nie wiem na ile to hormony, ale cały zeszły tydzień (jeszcze nawet nie podejrzewałam ciąży) kręciłam się i wierciłam po parę godzin, mimo że nigdy w życiu nie miałam problemów z zasypianiem - mąż się zawsze śmieje, że ja nie zasypiam, ja czuję poduszkę i się wyłączam[emoji38]. A potem bez problemu wstawałam przed 5...
A w tym? Padam po 20 jak dziecko i budzę się tak samo, przed 5...
U mnie to samo, wcześniej tylko głowę do poduszki przyłożę i śpię a teraz ciągle się kręcę [emoji849] dużo się dzieje w organizmie, może dlatego.

Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś brała z was lactovaginal?
Wczoraj wieczorem aplikowałem tabletkę, teraz i czułam wczorajsza nie dokonca rozpuszczona taka zdeformowana...

Trochę tak przez co świruje... Jeszcze kilka dni temu mnie odcinało i spałam cala noc, teraz się budzę o 4 i męczę...

Wczoraj cały wieczór miałam ból brzucha jak na okres, strasznie się bałam ale po nocy przeszło. Dzisiaj znowu boli ale bardziej promieniuje na nogi.... Sama nie wiem co myśleć...

A , i apetyt wrócił..choć z rana jak nie zjem to jest mi niedobrze.
Spokojnie, kochana! Dla pewności zawsze możesz zadzwonić do swojego gina, ale z tego co wszędzie czytałam i słyszałam, takie bóle przeważnie są związanie z rozciąganiem macicy i więzadeł, nie ma co się martwić na zapas. Chyba że są bardzo silne, no to wiadomo, do lekarza migiem. Ale przede wszystkim - spokój, tylko to nas może uratować😁

reklama
Do góry