reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

bym zapomniała
Madziula-to twój w dzień nawet 10 godz nie je??/ mój by nie odpuścił heheheh jestem ciekawa ile mój kloc warzy :-DJa bym chciała żeby w nocy spal a nie co 4 godz karmienie hehehehe no ale cóz lubi jeść ale marchewki nie lubi:no::-)

reklama
welonka tak dokladnie nic nie chce jesc. od wczoraj to w dzien i w nocy nie zjadl wiecej niz 60ml. wiecej nie chce. a w nocy budzi sie co 3-4 godziny na jedzenie i jest to samo.

oliwier tez juz pribuje sie przewracac na bok-jeszcze nie tak calkiem ale juz prawie :-) a najbardziej lubi sie przewracac na przewijaku szczegolnie jak zobaczy pudelko z chusteczkami to wtedy piszczy odwraca sie i co tylko. raz nawet udalo mu sie je zlpac z boku i wziasc do siebie :-)

Ostatnia edycja:
welonka- jak bylismy w grudniu przed swietami u lekarza to przybieral na wadze ale teraz to sama sie juz zastanawiam czy przybiera bo wedlug mnie to chudnie. 22 idziemy na szczepienie tosie przekonam. zastanawiam sie czy nie zmienic znowu mleka na bebiko bo to przynajmniej jadł normalnie i chyba jutro tak zrobie:-0

Madziula - oj niejadek Ci rosnie chyba. Kontroluj mu wage koniecznie.

A propo wprowadzania nowych pokarmow - smieszny filmik:
[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=AYt31nQabYA]YouTube - Hilarious Baby[/ame]

Jak pisałam już gdzie indziej, mała zraziła sie do butli, czy są jakieś inne wynalazki, kotrymi można dziecku wtłoczyć mleko do buzi, poza łyżeczką?

madziula-a jakie mleko podajesz ??
Karina-filmik :-D:-D:-D ale ja bym tak nie męczyła jak nie smakuje to nie:tak: najpierw to było śmieszne ale puzniej to mi się szkoda zrobiła maluszka:eek:

welonka dawalam Nan i dzisiaj zmienilam mu na bebiko i nawet je. w koncu zrobil zolta kupke bo juz dawno nie chcial zrobic tylko zielone. a lekarze nie chcieli mi przepisac innego bo nie widza problemu. wg nich to normalne... zobaczymy jak bedzie jutro i w nocy ale nawet raz zjadl 150 dzisiaj to juz jest cos (ale tyrko raz)

reklama
Madziula trzyma kciuki za Oliwierka. Moja prawie od samego początku jest na Bebilonie i jakoś jej służy - niestety nie miałam za dużo pokarmu - a teraz pije tylko butlę bo jej już od miesiąca nie karmię.

Do góry