reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

kasiu mam identyczne krzesełko:-) Oliwier dostał na chrzciny. denerwuje mnie w nim to że przez tą ceratke Oliwier jest cały mokry strasznie się w nim poci. teraz jest zima i się poci więc nie wiem co będzie latem. muszę go szybko wyciągać z niego jak skończy jeśc bo zaraz się z niego leje- dosłownie aż krople spływają.

http://www.allegro.pl/item571790900_krzeselko_arti_alice_cosmo_2_wys_gratis.html ja mam niebieski

Ostatnia edycja:
reklama
kasiu mam identyczne krzesełko:-) Oliwier dostał na chrzciny. denerwuje mnie w nim to że przez tą ceratke Oliwier jest cały mokry strasznie się w nim poci. teraz jest zima i się poci więc nie wiem co będzie latem. muszę go szybko wyciągać z niego jak skończy jeśc bo zaraz się z niego leje- dosłownie aż krople spływają.

KRZESEŁKO ARTI ALICE COSMO 2 -WYS. GRATIS!!! (571790900) - Aukcje internetowe Allegro ja mam niebieski

Madziula - uszyj sobie pokrowiec na oparcie np. z frotki albo zatrudnij do tego jakąś babcie

Welonka - z tych tańszych to fajne
MEGA FUNKCJONALNE KRZESEŁKO DO KARMIENIA Baby Ono (578987593) - Aukcje internetowe Allegro

kasia- no dokładnie ,jestem zadowolona i z ceny i z krzesełka mam nadzieje że szybko dojdzie :-D:-D:-D ni i że Adas będzie w nim chetnie siedział :tak::tak:

reklama
Welonka12 super zakup. Takie krzesełka bardzo mi się podobają.Też myślę o kupnie ale jeszcze poczekam. Mój mąż uparł się na krzesełko drewniane, hm...zobaczymy.

Do góry