D
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
I jest nasz ulubieniec fajnie Ci w tym kolorze
KINDERBUENOO88
StarAnia jakie masz ładne oczy i ta bluzka podkreśla ich kolor
Oczy - bajka
D
Deleted member 180961
Gość
Dominika_92
kasiaczek89pl
No dobra, to melduje sie i tutaj [emoji16]
30 tydzien z prawa
Zobacz załącznik 874015
I z lewa
Zobacz załącznik 874016
[emoji1]
Pewnie juz z poltora kilo to moje szczescie wazy [emoji7]
Super
kasiaczek89pl
Nieśmiało, dodam i ja
To my z Marysia 29 tydzień, ostatnie dni z lekką depresją z powodu wyglądu...
Pięknie się prezentujecie !
Daj spokój. A swoją droga ja tez ostatnio miałam to ... dopiero ścięcie włosów itd cokolwiek pomogły. A poniżej głowy nie patrzę bo to narazie nie należy do mnie
KINDERBUENOO88
Nieśmiało, dodam i ja
To my z Marysia 29 tydzień, ostatnie dni z lekką depresją z powodu wyglądu...
Pięknie się prezentujecie !
Wyglądasz bardzo dobrze
Dominika_92
Dzięki dziewczyny dzisiaj u nas piękna pogoda i słoneczko więc od razu lepiej
A Wasze zdjęcia mnie zmotywowaly wiec zrobiłam tzw odszczurzanie paznokcie pomalowane, peeling, maseczka, włos ułożony, teraz czas na herbatkę i serial
Uff ... Może chociaż na chwilę uda się nie przejmować nadprogramowymi kilogramami i pierwszymi rozstepami (chociaż pewności nie nam, że to rozstępy, bo mam już sporo po okresie dojrzewania i inaczej wyglądały jak były świeże - wiem naiwna jestem )
A Wasze zdjęcia mnie zmotywowaly wiec zrobiłam tzw odszczurzanie paznokcie pomalowane, peeling, maseczka, włos ułożony, teraz czas na herbatkę i serial
Uff ... Może chociaż na chwilę uda się nie przejmować nadprogramowymi kilogramami i pierwszymi rozstepami (chociaż pewności nie nam, że to rozstępy, bo mam już sporo po okresie dojrzewania i inaczej wyglądały jak były świeże - wiem naiwna jestem )
reklama
kasiaczek89pl
Dzięki dziewczyny dzisiaj u nas piękna pogoda i słoneczko więc od razu lepiej
Pokaz to Ci powiem czy to rozstępy. I nie chcesz widzieć mojego brzucha czy cycków. Jestem tygrysem ale już się przyzwyczaiłam i poza ciąża nie są tak widoczne ...