U
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Ojoj zrobię fote z boku to urok zniknie [emoji16][emoji16][emoji16]Jaką ty masz gładką skórę na brzuchu...
Adell1994
Fanka BB :)
Dzisiaj @kasiaczek89pl mi przypomniała tej galerii i miałam do nadrobienia 15 stron . Tyle pięknych zdjęć tutaj
KINDERBUENOO88
A to nasze z sesji
Świetne
Teraz mi żal, że nie poszłam w plener i że nie miałam wianka! Z nim jest przepięknie
Adell1994
No moim zdaniem ten wianek to był strzał w 10 dodał takiego urokuŚwietne
Teraz mi żal, że nie poszłam w plener i że nie miałam wianka! Z nim jest przepięknie
Twoje ze studia ale mimo tego piękne miałaś ekstra kieckę , ja to tak trochę ubiór bez szału
KINDERBUENOO88
No moim zdaniem ten wianek to był strzał w 10 dodał takiego uroku
Twoje ze studia ale mimo tego piękne miałaś ekstra kieckę , ja to tak trochę ubiór bez szału
Bo moja fotografka to miała ciuchy.
Ale tam dla dorosłych i tak bez szału, bo to co czeka na małe dziewczynki to szaleństwo !!!
Adell1994
A to tak full profesjonalnieBo moja fotografka to miała ciuchy.
Ale tam dla dorosłych i tak bez szału, bo to co czeka na małe dziewczynki to szaleństwo !!!
Wyobrażam sobie , dla dzieci to pewnie gadżetów i ubranek tyle że nie sposób ogarnąć
D
Deleted member 178444
Gość
reklama
KatarzynaCarmen
Napewno ostatnie zdjęcie z brzuszkiem ,następne będzie jak będziesz synka trzymac w ramionach [emoji4]Ostatnie z brzuchem - błagam!Zobacz załącznik 892046Zobacz załącznik 892047