reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki 2018

reklama
Dziewczyny gdzie Wy te dzieciaczki mieście? :O wszystkie szczuple i prawie bez brzuszków, przeciez ja tu skisne z zazdrości [emoji14]

328D6A5C-C193-48E9-BA11-ADF199343513.jpeg
29+5 z moim olbrzymem(pieskiem) nie brzuchem :D

Załączniki

• 328D6A5C-C193-48E9-BA11-ADF199343513.jpeg
    328D6A5C-C193-48E9-BA11-ADF199343513.jpeg
    786,4 KB · Wyświetleń: 459
reklama
Moje +5kg ale okrąglutka jestem jak słoniątko :)
Drobniutkie z Ciebie słoniątko :) Ślicznie wyglądasz.

Ale smieszny, taki balwanek [emoji16]
Bo to było tak... ja nigdy nie miałam całkiem płaskiego brzucha tylko wiecznie pod pępkiem utrzymuje mi się taka poduszka z tłuszczu. No i teraz ta poduszka robi za dolną kulę bałwana.... Może jakby mała nie siedziała na samym dole brzucha tylko zaczęła wywijać gdzieś w rejonach żeber to trochę by się to wyrównało. Ale póki co każdy ruch ponad pępkiem jest dla mnie niespodzianką...

Ale Ty filigranowa, tylko piłeczka w brzuszku :)

Dzięki dziewczyny, niestety jestem 10x większa niż przed ciążą, bo ja byłam szprycha, a teraz raczej przypominam cysternę ;p 16 kg na plusie bodajże. No ale młody wyjdzie, to zrzucę ten balast ;)
Ja mam 14 kg na plusie... no według karty ciąży 11, ale nie będę się oszukiwać, bo co mi to da :D

Do góry