reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe bryki- czyli jaki wózek wybraliście?

a do mojej listy doszedł jeszcze wczoraj Mutsy Evo... spodobał mi sie bardzooo.. zastanaiwam sie tylko nad gondolką jaka ona duza czy nadaje sie na zime, noi to ze ma koła piankowe.. nie bedą gorsze od pompowanych? ma ktos moze tem wozeczek?

reklama
Na zime to polecam pompowane ale z piankowymi też nie ma tragedii ujedzie równie dobrze bo ważne tu jest bardziej to żeby kółka były nieco wieksze...:)

Emilka - ja dzis wlasnie obejrzałam ten wózek na wszyskie strony i chyba sie na niego zdecyduje, bo jest lekki, zwrotny i dobrze wykończony, i te kółka sa super :D, pan powiedział, że to nie taka pianka, która `łapie` kamyki i sie dziurawi (no w koncu cena do czegos zobowiązuje), tez bałam sie, że gondola za mała, ale wygląda tak jak wszystkie, a te wózki, które miały naprawde dużą gondolę były strasznie ciężkie, a ja bede musiała wnoisić go na 3cie piętro. Problem to kolory - bardzo mały wybór, waham sie pomiedzy czerwonym i niebieskim, bo pozostałe jakies takie smutne. Obok stał mutsy transporter - miał bardzo ładny fioletowy kolorek i w sumie tez mi sie podobał, pojade ze sponsorami i wtedy podejmiemy ostseczna decyzje :)
Ale wózek naprawde ładny.

Wózek zamówiony :) Bexa B4X Blue Green. Odbiór za miesiąc :) Taki jak na zdjęciu, tylko, że rama i felgi chromowane, a nie białe :) 540768_492483690766197_1288168275_n.jpg

pauline misie wozek quinny bardzo podoba, kiedys takim u kogos jezdzilam, to moje marzenie, niestety poza moim portfelem
tylko ja jezdzilam 4 kołowcem

Ostatnia edycja:
Ja zamówiłam Orion Smille 3w1. Kilka dni temu przyszedł i pierwsze wrażenie b. dobre: zwrotny, stabilny, duża gondola, świetne amortyzatory, staranne wykończenie i dużo akcesoriów. I przede wszystkim niewielka cena: 1100 zł w sklepie internetowym. Jedyny minusik jaki zauważyłam, to trzeba było się nakombinować nad systemem wpinania gondoli/spacerówki, ale teraz już nie mam z tym problemu. Mam nadzieję, że nie będę żałowała wyboru i wózeczek nie okaże się awaryjny.

Już nie mogę się doczekać spacerów :D

A ja dalej w niewiedzy! Mała pod pachą wyjdzie ze szpitala! Nie mogę się zdecydować:baffled: Wczoraj też byiśmy w BabyOno i nic mi się nie podobało, najgorsze jest to, że tu mają takie okropne kolory! Granaty, czarne, brązy, beże, ale to wszystko jakoś takie szaro bure. Wczoraj jak już jeden mi się spodobał, to okazało się, że nie można wpiąć fotelika do niego, ale..... nie wiem, czy panienki się może trochę nie znały, nowy model wózka, i bez adapterów nawet:szok: No cóż jedziemy w piątek ostatni raz, bo już mnie głowa boli, i po nocach śnią mi się same wózki, a M się ze mnie nabija:sorry2: Mówi, że on szybciej samochody kupuje:tak:

axarai, a w internecie szukałaś? :) Mnie też w okolicznych sklepach nic nie podchodziło: a to za mała gondola, a to za sztywne zawieszenie, a to znowu kolory nieładne... Nie miałam zbytniej ochoty jeździć od miasta do miasta i szukać. Poza tym budżet na wózek miałam dość ograniczony, więc stanęło na zakupach przez internet i jak na razie nie żałuję :)

Cloudynka wolałabym kupić tu na miejscu, bo wózki które mi się podobają są w Polsce, a to znowu koszt wysyłki duży, babka z Allegro napisała mi, że wyśle do mnie, ale koszt 360zł, no chyba zgłupiała.
Spodobał mi się wózek Britax B-smart, i mam nadzieję, że w piątek obejrzę go na żywo!

reklama
AXARAI tak na prawdę na wózek jest czas!;)ważne aby foteik był bo w tym dziecie ze szpitala przewieziesz przecie:))

Do góry