reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

jak już powstanie wątek odnośnie wrześniowych " larw " .. ( na zamkniętym jak ustaliłysmy ) .. to może warto żeby : pilnować kolejności i wpisywać tak jak się dzieciaczki urodziły .. , żeby każda mama zrobiła opis : waga, wzrost , data, godzina urodzenia , lub co tam chce .. no i oczywiście zamieściła fotke ..
Wtedy nam się z tego fajna galeria zrobi..:))..

reklama
Aniam - ja bym to zrobiła trochę inaczej, a mianowicie nie żeby każda z nas wpisywala tylko jedna poprzez edycję swojego posta...a kazda z nas wysyła prywatną wiadomość na BB z tymi danymi o jakich piszesz a odpowiedzialna za wpisywanie bedzie uzupełniać ..., tak możemy utrzymac kolejność , bo inaczej może zrobić się bałagan, jedna szybciej doskoczy do kompa, druga później, w między czasie jedna urodzi...

Pomyslcie brzuchatki...:-D:-)

Ostatnia edycja:
laseczki juz wszystko wiem dzwoniłam do ginki i mam zgłosić sie do szpitala....
jak nie będzie konieczne to mnie dziś wypuszczą a jak uznają ze to poważne to mnie zostawią i będę was informować przez eski
3mcie się, buziorki:-*

Troche sie zaniepokoiłam, bo rano zaczał mi odchodzic czop śluzowy, napisałm do lekarza sms-a, bo jest na wakacjach, odpisal ze to jeszcze nic nie znaczy, ale ja sie niepokoje. Wizyte mam w czwartek, a nie bylam u gina prawie 4 tygodnie przez ten czas wiele moglo sie wydarzyc.:szok:

reklama
Matylda 3mam:tak:.

Ida czop odchodzi nawet na ok 4 tygodnie przed porodem, wiec to jeszcze nic nie znaczy. Nie martw sie. Jak byl podbarwiony jasna krwia albo zaczniesz plamic to moze faktycznie sie zaczynac.

Do góry