reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

no i już wiem...
CRP wyszło bardzo źle (18,2) nawet pani w laboratorium jak dzwoniłam powiedziała żebym po odebraniu zgłosiła sie do lekarki prowadzącej.....
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....jak poleżę sobie w szpitalu to może małą szybciej będę mieć przy sobie:-)

sreberko gratki Oleńki i super że ogólnie wszystko dobrze:-D
matylda trzymam kciukasy, daj znac jak po wizycie u lekarza, mocno wierze w to ze wszystko OK

a co do młodej to jeszcze o jednym zapomniałam

Olcia ma juz 3 kg z hakiem jak to sie lekarz wyraził :laugh2:
powiedział też mężowi że mała urodzi sie o wadze 3,2 kg :rofl2: i na USG wygląda na bardzo pyzate maleństwo :happy::biggrin2::happy:

jeśli idzie o CC to w Krakowie też jest większość lekarzy zwolennikami naturalnego porodu

reklama
Matylda, dawaj znaki co i jak powiedziała lekarka. I nie martw się, pewnie cię przeleczą i wypuszczą ze szpitala, jak w nim zatrzymają. Głowa do góry :-)

Matylda- trzymam kciuki, będzie dobrze:tak:

sreberko- a ty widzę zmoich stron???:-) Ja krakowianka:-D na wygnaniu..

aleście postraszyły tymi szpitalami i pośladkami, nawet nie właziłam na te linki bo po co mam jak Karina potem snuć się po domu jak Brunchilda.....

Aniam- ty już lepiej nie czytaj o szpitalach bo wieje grozą :-):-);-);-)

dzięki laseczki
do ginki udam się we wtorek, dzwoniłam do niej i mam włazić bez kolejki. wkońcu cos się dzieje a poza tym to będzie już 36 tc.
też myślę że będzie ok tzn. musi być OK, innego wyjścia nie widzę:-)

To moja najgorsza wizyta u lekarza:-( okazalo sie ze mam bardzo malo wod płodowych-na pograniczu normy i chcieli mnie zostawic w szpitalu ale niestety nie w tym co sie lecze czyli na Karowej tylko znalezli mi na Solcu-i sie nie zgodzilam-to byla najciezsza decyzja jaka moglam podjac.Polozna ktora tam znam jest jak na zlosc na urlopie wiec wydluza to jej pomoc ale powiedziala zebym ocenila sytuacje na ile jest dramatycznie i zaczekala na jej wiadomosc jutro rano, tak wiec wypisalam sie na własne ryzyko i jutro z rana znow uderzam na Karowa na ktg i jak sie do jutra cos nie zwolni to sprubuje na Inflancka a jak nie to uderzam na Solec-wiecie jaka on ma opinie???bo nic o nim nie wiem.
Tak wiec stresujaca noc przede mna.Polozna mnie pocieszyla,ze skoro od poniedz. bylo ok i teraz ktg jest ok to nic nie powinno sie dziac przez ta noc-ale mam obserwowac ruchy maluszka.Tak wiec jak sie nie bede odywac to jestem w szpitalu.Ale w niedziele poinformuje Was moja siostra na bb bo bede chciala wiedziec co u Was!!!

Ostatnia edycja:
Kasiula, tylko spokój cię może uratować! Wody na pograniczu normy = wody w normie, więc twoja decyzja jak najbardziej nie jest niebezpieczna. Nieważne że wód jest mało, ważne że się wymieniają cały czas :tak: Ja też mam dosyć mało wód, ale w normie, nikt mi nie kazał do szpitala iść z tego powodu. Na pewno będzie dobrze. :happy:

kasiula- ja o solcu słyszałam dobre opinie... trzymaj się:) jeśli ni ebedziesz miała okazji się u nas pojawić w dwupaku, to juz teraz życzę ci szybkiego i bezbolesnego porodu!!

ida- a ja myśłałam, że ty i tym razem będziesz mieć cesarkę...

matylda- trzeba być dobrej myśłi... na pewno wszytsko będzie dobrze!!!

mi brzuch się obniżył już jakieś 2 tygodnie temu. oddycha mi się dzięi temu znacznie lżej, ale... za to cześciej do kibelka muszę latać, w wiadomej sprawie:dry:

reklama
kasiula - czytałam i nie wiedziałam do końca o co kaman... a już mi się przypomniało że Ty szkołe kończyłas na inflanckiej a miałaś zamiar rodzić na karowej , ja też słyszałam pozytywy o Solcu , no i jest po remoncie .. Uważaj na siebie..

Matylda - nie martw się kochana wszystko będzie ok..

Kurcze dziewczyny przystopujcie troszkę , ale się dzieje

Do góry