reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
kochane ide jutro do szpitala na zalecane echo i przepływy
może uda im się zrobić to ambulatoryjnie a jak nie to zostanę na długi weekend i odpocznę od szalonych chłopaków w domu

Maytlda - trzymam kciuki, ale wszystko będzie w porządku. a ECHO + przepływy to samo badanie trwa ok 1,5 godziny, chyba że córka będzie fikać koziołki...:tak::-D - nota bene fajnie to wygląda jak się krewka przelewa niebieski / czerwony i sobie płynie w dwóch kierunkach ( przynajmniej u mnie tak było)....

I przede wszystkim:"WITAMY W KLASZTORZE....":tak::-D

matylda- GRATULUJE CÓRECZKI!!! super, że będziesz mieć (jak to się mówi) parkę:tak::tak: no i powodzenia na badaniach!!! napewno wszystko bedzie ok!!

Matylda - gratuluję córeczki :tak::tak:

A swoją drogą opis usg z deka suchy :baffled: - jaka wada serca ????
Ja też idę na echo w 27 tygodniu - z powodu prawdopodobnej cukrzycy ciążowej

Agata - ja zrozumialam , że starszy synek Matyldy ma wade serduszka, i dlatego wskazane echo..., ale masz racje...opis z deka suchy...

MAtylda nie masz wyjścia musisz napisać coś więcej...

Hej, hej, przełamuję impas córek - u mnie drugi synek się szykuje :happy:

Jakiś wielkolud - prawie 600g (tak tydzień-dwa do przodu w porównaniu z terminem).
Na razie wszystko ok wygląda, za 1-2 tyg. idziemy pewnie na dopplera.

reklama
kasia_z-gratulacje!!! Seria babeczek przełamana:-) Ważne, że maluszek zdrowo rośnie.

Do góry