reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

to piszę
mała waży 411g,
długość kości udowej 36mm
trzymała rączkę na główce, tyle kłopotów ma na niej:-)
rozwija się prawidłowo, z racji tego że dziewczynka to termin z usg odbiega do przodu o 11 dni czyli na 27 września(ja tam nic w suwaczkach nie zmienię bo nigdy nic nie wiadomo)
psiochę też pokazała jakby na szybie usiadła:-)
Matek oczywiście był razem ze mną i żywo komentował każdy obraz usg
"o rączka i jest druga, a to buzia i oczka i nóżki jakie malutkie"- to tylko kilka jego komentarzy Matka
ginka co robiła ultra powiedziała że mały będzie dobrym ginem:-D

reklama
to piszę

Matek oczywiście był razem ze mną i żywo komentował każdy obraz usg
"o rączka i jest druga, a to buzia i oczka i nóżki jakie malutkie"- to tylko kilka jego komentarzy Matka
Gratulacje, super komentarze, ma racje lekarka, bedzie dobrym ginekologiem:-D

Matek oczywiście był razem ze mną i żywo komentował każdy obraz usg "o rączka i jest druga, a to buzia i oczka i nóżki jakie malutkie"- to tylko kilka jego komentarzy Matka

Hahha bystrzak ten Matek:-D dorośli niektórzy twierdzą że nic tam nie widzą oprócz plamek a tu proszę:-):-):-) Gratulacje starszy bracie :tak::tak::tak:

Kasia - nawet nie wiesz jak sie cieszę ... wkońcu jakis facet .. to aż trzeci .. ale może jakiś jeszcze się objawi

Matylda - no to ładnie Ty chcesz byc położna a Matek na gina się szykuje , to będzie lekarska familia ..

Kasia, fajnie ze jeszcze jeden chłopak. Matylda dlaczego z Twojego suwaczka wynika, ze jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży, a ty masz termin na 27 wrzesnia, a ja 10 dni wczesniej? Nie kumam:zawstydzona/y:

A bylam dzisija u Gina, powiedział, ze wszystko znakomicie z mala i wynikami, tylko mam szybko pozbyć sie infekcji. ;-)

Matylda, Ida, gratki zdrowych dziewuszek!!! :-):-)
Matylda - dziewczynki często są mniejsze niż pokazuje termin, a chłopcy często więksi, także zmieniać suwaczków nie ma co. Szczególnie że błąd w pomiarze o 2 mm skutkuje zmianą wieku ciąży o tydzień.
D. się śmieje, że teraz osobnik do mnie podobny, bo całe USG ziewał ;-) (Piotrul to klon tatusia).

Co do chłopaków to pewnie zaraz się posypią dla odmiany chłopaki :-D

Kaia - mój J ma już dwóch chłopaków jeden bardzo podobny do niego nawet z charakteru a drugi do mamy .. więc ciekawe co teraz wyjdzie ..

Agata - ja zrozumialam , że starszy synek Matyldy ma wade serduszka, i dlatego wskazane echo..., ale masz racje...opis z deka suchy...

MAtylda nie masz wyjścia musisz napisać coś więcej...

Aaaaaaa, to ja troszkę niezorientowana , dzięki za wyjaśnienie :zawstydzona/y:

reklama
Agata - nie ty nie zorientowana, bo ja też nadal nie wiem ktore dziecko u Matyldy ma wade serduszka..., bo z jej postów to nie wynika....

Do góry