reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Mnie też za każdym razem szczypie i też dużo tego nakładam. No, nic. Zrobię tak jak powinnam, czyli przez 3 nocki poużywam i zobaczymy.
majandra
Zapominam go na noc nałożyć. Wczoraj w ciągu dnia się posmarowałam. Dziś pewnie też tak zrobię.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Chyba coś ostatnio cisza w temacie , może podzielcie się jak dbacie o skórę, teraz w czasie zimy, jakie macie sposoby na upływ czasu
majandra
Ja nie mam się czym dzielić: raz dziennie na twarz krem Bielenda i do rąk jakiś tam (obojętne, byle nie glicerynowy). Ogólnie jestem antykosmetykowa. Od wielkiego dzwonu nałożę maseczkę, peeling itp. Moim zdaniem to, co jemy ma większe znaczenie niż kosmetyki.
Ostatnia edycja:
luandzia1
Entuzjast(k)a
Pewnie ,że ma ;-)Ja mam ekstremalnie suchą skórę więc nie ma opcji ,żebym czegoś nie mała na twarzy, poza tym uwielbiam maziać się różnymi olejami, masełkami itp dziewczyny też to lubią , zwłaszcza masaże olejem kokosowym pachną po tym jak princessa Ostatnim moim odkryciem jest masło shea ,stosuję pod oczy, na twarz, pięty, dłonie i naprawde jest super także dla dzieci
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Oooo Majandra widze,ze jetstesmy siostry od Bielendy najpierw uzywalam kawior i trufle, niestety przestali produkowac wiec przerzucilam sie na orzezch,a ostatnio wzielam z tej nowej serii nawilzajacy 30+
Luandzia dla mnie nr 1 dla skory jest peeling solny JASKINIE SOLNE - SKLEP GALOS + jakis balsam (przewaznie z mlodym mamy wspolny)
Luandzia dla mnie nr 1 dla skory jest peeling solny JASKINIE SOLNE - SKLEP GALOS + jakis balsam (przewaznie z mlodym mamy wspolny)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja znowu niecierpie nic owocowedo, mam wrazenie,ze to wszystko jest bardziej lepkie niz te zwykle "bezzapachowe"zwłaszcza masaże olejem kokosowym pachną po tym jak princessa
Podziel się: