reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

moja siostra tez po pierwszym uzyciu miala suche pachy.
dziwne, ze u Ciebie nie zadzialal, bo to przeciez dosc silne ma dzialanie. mnie po 3uzyciu pieklo i troche odparzylo skore, bo tak solidnie sobie zaaplikowalam:zawstydzona/y:

reklama
ja wczoraj nie zaaplikowalam sobie jeszcze, myslac, ze te pierwsze 3 aplikacje dzialaja, ale juz czuje dzis, ze jednak powinnam.

Ja nie mam się czym dzielić: raz dziennie na twarz krem Bielenda i do rąk jakiś tam (obojętne, byle nie glicerynowy). Ogólnie jestem antykosmetykowa. Od wielkiego dzwonu nałożę maseczkę, peeling itp. Moim zdaniem to, co jemy ma większe znaczenie niż kosmetyki.

Ostatnia edycja:
Pewnie ,że ma ;-)Ja mam ekstremalnie suchą skórę więc nie ma opcji ,żebym czegoś nie mała na twarzy, poza tym uwielbiam maziać się różnymi olejami, masełkami itp dziewczyny też to lubią , zwłaszcza masaże olejem kokosowym pachną po tym jak princessa :) Ostatnim moim odkryciem jest masło shea ,stosuję pod oczy, na twarz, pięty, dłonie i naprawde jest super także dla dzieci

Ostatnia edycja:
Oooo Majandra widze,ze jetstesmy siostry od Bielendy:-D najpierw uzywalam kawior i trufle, niestety przestali produkowac wiec przerzucilam sie na orzezch,a ostatnio wzielam z tej nowej serii nawilzajacy 30+

Luandzia dla mnie nr 1 dla skory jest peeling solny JASKINIE SOLNE - SKLEP GALOS + jakis balsam (przewaznie z mlodym mamy wspolny)

reklama
Do góry