reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Az dziwne,bo ja jak zdejme kolczyki to tez dlugo moge nie nosic i nigdy mi nie zarosly. jak juz to taka kuleczka sie zrobi,ale to jest bezbolesnie i bezkrwawo do przepchniecia

reklama
No wlasnie dziwne bo kiedys to 3 miesiace nie nosilam i nie zaroslo.A teraz masakra.Ide opilowac kolczyk i sprobuje.

Jednak chyba zaroslo bo musialam przebic.Narazie troche sie paprze ale kolczyka nie zdejmuje.
I wiem dlaczego tak sie stalo.Na sylwka zalozylam metalowe kolczyki i po nich dziurki mi napuchly i podeszly ropa.

a ja ostatnio kupilam olay, krem taki..nawilzajacy z podkladem... No i beznadziejny.
Soraya ma fajne kremy :)

laseczki czym sie golicie pod pachami? ja jade maszynka ale nie jestem zadowolona z efektow. zastanawiam sie nad kremem- sa skuteczne?

reklama
w zeszlym roku urzywalam kremu,ale... sama nie wiem, nieco gorzej jak maszynka, dluzej schodzi, aczkolwiek mialam wrazenie jakby troszke wolniej odrastaly. Kiedys depilatorem sprobowalam i lo matko jaki bol!!

Do góry