reklama
Nail Tek -Formula II Intensive for soft, peeling nails.Mozecie polecic jakas dobra odzywke na rozdwajajace sie paznokcie?
A dostępne np na allegro. Kosmetyczki polecaja ten produkt.:-)
Ale masz to od dluzszego czasu czy teraz, na zime?Prawdopodobnie jest bardzo przesuszona warunkami atmosferycznymi. Najlepiej nalóz na dlonie krem do stop na pekajace piety, lub inny ale z witamina A, mocznikem ( np masc dexeryl, cerkoderm, kermuren, xerial i jeszcze jeden z mocznikiem i witamina A i E ale nazwa mi umknela - super!) i naloz woreczki foliowe i odczekaj 20min. Praktykuj tak co dzien. Bezwzglednie myj dlonie w rekawiczkach na czas kuracji lub ewentualnie postaw krem do rak przy zlewie i po kazdym myciu kremuj rece...jest tez mozliwosc ze jestes uczulona na detergenty znajdujace sie w plynie do naczyn.Czego może mi brakować w organizmie jeśli pęka mi skóra na kostkach u ręki.......................
dzięki Hrudzia ....................... po Twoim poście dochodzę do wniosku, że to od płynu do mycia naczyń. Pojawia mi sie to ***** kiedy ja myję gary.............. a zdarza się to nie często, bo moją zmywarka jest J............. to myślę, że to własnie dlatego.Nail Tek -Formula II Intensive for soft, peeling nails.
A dostępne np na allegro. Kosmetyczki polecaja ten produkt.:-)
Ale masz to od dluzszego czasu czy teraz, na zime?Prawdopodobnie jest bardzo przesuszona warunkami atmosferycznymi. Najlepiej nalóz na dlonie krem do stop na pekajace piety, lub inny ale z witamina A, mocznikem ( np masc dexeryl, cerkoderm, kermuren, xerial i jeszcze jeden z mocznikiem i witamina A i E ale nazwa mi umknela - super!) i naloz woreczki foliowe i odczekaj 20min. Praktykuj tak co dzien. Bezwzglednie myj dlonie w rekawiczkach na czas kuracji lub ewentualnie postaw krem do rak przy zlewie i po kazdym myciu kremuj rece...jest tez mozliwosc ze jestes uczulona na detergenty znajdujace sie w plynie do naczyn.
Kurację zastosuję jak nakazuje Hrudzia
dziewczyny a czy któreś z was udało się pozbyć celluitu?? bo ja jestsem przerażona co mi sie porobilo na nogach ale nie mam kompletnie pomysłu jak mam sie tego gówna pozbyć... jak czytam różne fora to dochodze do wniosku ze juz mi to zostanie:---(
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Hrudzia dzieki zawsze zjawiasz sie jak aniol kiedy jestesmy w potrzebie:-)
Asiek w domowych warunkach tymi kremami z drogerii to wiele sie nie zdziala a jesli juz to na krotko.Trzeba by do salonu sie wybrac na specjalne zabiegi ale nie jestem pewna czy to tez zlikwiduje celulit.Moze Hrudzia cos poradzi.
Asiek w domowych warunkach tymi kremami z drogerii to wiele sie nie zdziala a jesli juz to na krotko.Trzeba by do salonu sie wybrac na specjalne zabiegi ale nie jestem pewna czy to tez zlikwiduje celulit.Moze Hrudzia cos poradzi.
Asia kiedys pisałam jak sie tego pozbywam, dwa razy do roku tak robię. Rano i wieczorem najpierw masuję mocno miejsca ( aż do czerwoności, ale nie do krwi, hihihihihiihihihihih) gąbka do kapieli tą szorstką stroną, potem smaruję ..... teraz mam to: DAX Cosmetics perfecta extraslim serum - koncentrat wyszczuplający brzuch, biodra, pośladki i uda 200ml - Antycellulit i wyszczuplanie - DAX Cosmetics perfecta extraslim serum - koncentrat wyszczuplający brzuch, biodra, pośladki i uda 200ml od 11.50z
Korzystałam też z tego: BIELENDA SPA - LUKSUSOWY ŻEL WYSZCZUPLAJĄCY I UJĘDRNIAJĄCY - Kosmetyki antycellulitowe, ujędrniające, wyszczuplające - BIELENDA SPA - LUKSUSOWY ŻEL WYSZCZUPLAJĄCY I UJĘDRNIAJĄCY
Efekty są widoczne
Korzystałam też z tego: BIELENDA SPA - LUKSUSOWY ŻEL WYSZCZUPLAJĄCY I UJĘDRNIAJĄCY - Kosmetyki antycellulitowe, ujędrniające, wyszczuplające - BIELENDA SPA - LUKSUSOWY ŻEL WYSZCZUPLAJĄCY I UJĘDRNIAJĄCY
Efekty są widoczne
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Od moze 3 miesiecy mam problem ze skora na glowie. Juz pomijam to,ze starsznie wlosy mi sie przetluszczaja Robia mi sie syfki/krosty. Nie sadze zeby to bylo od kosmetyku,bo urzywam jedwabiu od bardzo dawna, czasami Loreala do suszarki i prostownicy,a czasami nic, szampon zmienialam juz i nic. Wkurza mnie to,bo ciagle lapy mam we wlosach i bezwiednie sprawdzam,czy jeszcze sa,a moze wiecej i rozdrapuje je. Co ja mam z tym zrobic??
Czesto cellulit sie pojawia przy hormonalnej antykoncepcji - wyeliminujesz ja to i cellulit odejdzeiedziewczyny a czy któreś z was udało się pozbyć celluitu?? bo ja jestsem przerażona co mi sie porobilo na nogach ale nie mam kompletnie pomysłu jak mam sie tego gówna pozbyć... jak czytam różne fora to dochodze do wniosku ze juz mi to zostanie:---(
Jesli jestes zdetermonowana to musisz sie ostro wziac do roboty:czyli stosowac JEDNOCZENSIE:
1.preparaty antycellulitowe lub seria zabiegów antycellulitowych w gabinecie kosm z bolesnym masazem antycellulitowym.( minimum 6 zabaiogów 1 raz na tydzień typu Body-wrap)
2.zmienic diete nie obciazajaca taknki lacznej czyli jak najbardziej uproszczona, prymitywna( bez zupek w proszku, fastfoodow, zapiekanek, gotowych dan na wynos/mrozoznych) bialego pieczywa i jesli sie uda wyeliminowac czerwone miesa a zastapic rybami.
3.cwiczenia - i tu znajdziesz w inetnecie mase cwiczen typowow anytycelluliowych
4. stosowac suplementy natycellulitoiwe lub po prosty uczyszcajace organizm
po 3 miesiacach powinno być juz po sparwie! Powodzenia!
To moze byc lojototokwe zapalenie skory owlosionej glowy. I z tym jedynie to do dermatologa!Od moze 3 miesiecy mam problem ze skora na glowie. Juz pomijam to,ze starsznie wlosy mi sie przetluszczaja Robia mi sie syfki/krosty. Nie sadze zeby to bylo od kosmetyku,bo urzywam jedwabiu od bardzo dawna, czasami Loreala do suszarki i prostownicy,a czasami nic, szampon zmienialam juz i nic. Wkurza mnie to,bo ciagle lapy mam we wlosach i bezwiednie sprawdzam,czy jeszcze sa,a moze wiecej i rozdrapuje je. Co ja mam z tym zrobic??
Ostatnia edycja:
u mnie to samo:-(Od moze 3 miesiecy mam problem ze skora na glowie. Juz pomijam to,ze starsznie wlosy mi sie przetluszczaja Robia mi sie syfki/krosty. Nie sadze zeby to bylo od kosmetyku,bo urzywam jedwabiu od bardzo dawna, czasami Loreala do suszarki i prostownicy,a czasami nic, szampon zmienialam juz i nic. Wkurza mnie to,bo ciagle lapy mam we wlosach i bezwiednie sprawdzam,czy jeszcze sa,a moze wiecej i rozdrapuje je. Co ja mam z tym zrobic??
reklama
Podziel się: