reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Donkat, to nie jest wina tego, że depilatory nie wyrywają włosków z cebulkami, a tego, że włoski są za słabe, by się przebić przez skórę. Ja mam ten sam problem. Na razie przestałam używać depilatora.

namieszlaam troche, bo podjelam dwa problemy:sorry:
jeden, to jak sobie radzicie z wrastaniem wloskow, a drugi, to czy wasze depilatory tez urywaja a nie wyrywaja wlosy?

o tym, ze wrastaja wloski, bo sa oslabione, to wiem i wiem ze nie zalezy to od jakosci depilatora

dzieki hruda, poczytam co to

reklama
hrudzia, co sadzisz? :

aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, cyclomethicone, petrolatum/cholesterol/cetearyl alcohol, mineral oil, butyl methoxydibenzoylemthane, ceteareth-20, glycine soya oil, glycerin, propylene glycol, triticum vulgare germ oil, glyceryl stearate SE, goat milk axtract, hydrolyzed elastin, polysorbate 20/PEG-20 glyceryl laurate/water/tocopherol/linoleic acid/ retinyl palmitate, water/ glycerin/ propylene glycol/ lecithin/ carnitine/ ubiquinone, acrylates/ C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, triethanolamine, panthenol, allantoin, phenoxyethanol/ methylparaben/ butylparaben/ ethylparaben/ isobutylparaben/ propylparaben, DMDM hydantoin, fragrance, disodium EDTA

hrudzia, co sadzisz? :

aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, cyclomethicone, petrolatum/cholesterol/cetearyl alcohol, mineral oil, butyl methoxydibenzoylemthane, ceteareth-20, glycine soya oil, glycerin, propylene glycol, triticum vulgare germ oil, glyceryl stearate SE, goat milk axtract, hydrolyzed elastin, polysorbate 20/PEG-20 glyceryl laurate/water/tocopherol/linoleic acid/ retinyl palmitate, water/ glycerin/ propylene glycol/ lecithin/ carnitine/ ubiquinone, acrylates/ C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, triethanolamine, panthenol, allantoin, phenoxyethanol/ methylparaben/ butylparaben/ ethylparaben/ isobutylparaben/ propylparaben, DMDM hydantoin, fragrance, disodium EDTA
Donkat - wybacz, ale nie zauwazylam wczesniej:zawstydzona/y:
To ajkies skomplikowane "cos" nowoczesne i nie jest to mazidlo ale do ekologicznych nie nalezy. Cos ze sredniej polki typu Dermika, Bielenda, Eris...tak mysle.Na czerwono substancje mogace obciazac(podrazniac), na zielono sladniki naturalne i aktywne( mleko kozie, witamina A, kielki pszenicy)a na niebiesko zaznaczylam cos co jest bardzo skomplikowane i trudno mi orzec...
Do 35 zloty moglabym kupic ale...ze wzledu na to niebiskie balabym sie zeby nie zaszkodzilo...:sorry:

dzieki:-)

to "cudo" to krem z Eveline z serii Ogrod Natury z kozim mlekiem i kielkami pszenicy. ciesze sie, ze wysoko cenisz, bo ja zaplacilam w promocji chyba 9zl, a normalnie cos 12-13;-)

dzieki:-)

to "cudo" to krem z Eveline z serii Ogrod Natury z kozim mlekiem i kielkami pszenicy. ciesze sie, ze wysoko cenisz, bo ja zaplacilam w promocji chyba 9zl, a normalnie cos 12-13;-)
No to zeby sluzylo. :-) i to "niebieskie" nie zaszkodzilo.:dry:
Ja osobiscie mam przykre doswiadczenia z Evelin'em.

reklama
Do góry