reklama
W GD kosztuje 60-70 zika a opalenizna starcza na 3 tygodnie ( po dokladnym peelingu)
Właściwie solarium też jakoś tyle kosztuje, chyba że ktoś się szybko opala...
Hrudzia nasz ekspercie nie wiesz czemu moja skóra tak szybko przyzwyczaja się do samoopalacza i po 3 tyg już na mnie nie działa :-(
donkat
Fanka BB :)
tak czytam co piszecie o solarium i się zastanaiwam, że może faktycznie powinnam uzywać jakiś kremów "koloryzujących" tylko u mnie jest taki problem że moja skóra przyzwyczaja się do samoopalacza i srednio po 3 tyg stosowania on juz na mnie nie działa i znów jestem blada może Wy macie cos spardzonego??
Asiek, a moze ty sie przyzwyczajasz do jej wygladu i nie zauwazasz opalenizny?
ja bardzo luibie wszelkie balsamy opalaljace, choc rano skora ma dziwny zapach. teraz zakupilam Garniera do skory jasnej, wczesniej uzywalalm Ziaja serii Sopot .
Ale uzywasz balsamow brazujacych czy czystych samopalaczy? Balsamy sa lzejsze...Jesli chcesz spotegowac efekt zrob dokladny peeling a potem co dzien nakladaj starannie samoopalacz az do pozadanego efektu. Moim zdaniem wystarcza 3 dni a bedziesz opalona jak po urlopie na Majorce:-)Donkta też się nad tym zastanawiałam ale naprawdę obiektywnie stwierdzam, że one przestają działać na moją skórę
donkat
Donkta też się nad tym zastanawiałam ale naprawdę obiektywnie stwierdzam, że one przestają działać na moją skórę
byc moze skora sie przyzwyczaja moze wtedy warto sprobowqac z innej firmy i tak na zmiane?
byc moze skora sie przyzwyczaja moze wtedy warto sprobowqac z innej firmy i tak na zmiane?
o to jest myśl kupie sobie 2 i będę zmieniać
Hrudzia u mnie efekt zawsze szybko był widoczny tylko później znów się robiłam biała mimo iż kosmetyk nadal stosowałam
Tak sobie myślę, że do twarzy zaczne stosować samoopalacz a do ciała balsam brązujący... i z ciężkim sercem trzeba się pożegnać z solarium:--(
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja jestem białas totalny, ciężko się opalam. Jak mnie natchnie to smaruję się balsamem z samoopalaczem J&J. Tylko moja biała skóra szybko robi się z odcieniem żółtego. Na solarium szkoda mi kasy,bo muszę chodzić po 10 mminut,a jak dłużej to się spiekę. Nie raz skóra mi schodziła po solarium Chyba w miarę pogodziłam się ztym,że moja skóra jest taka,a nie inna. Pewnie,że latem żal dupę ściska,ale trudno, przynajmniej nie będę miała mocno zniszczonej skóry na starość
reklama
donkat
Ja jestem białas totalny,
Pewnie,że latem żal dupę ściska,ale trudno, przynajmniej nie będę miała mocno zniszczonej skóry na starość
mam 2 kolezanki, ktore sa siostrami. obie biale jak snieg i nigdy nie lubily sie opalac. patrzyly na mnie jak na wariatke, gdy zabiegalam o promyki slonca. twierdzily, ze biala skora jest szlachetna i na pewno beda zdrowsze. jka na ironie jedna z nich wyladowala na stale w Brazylii
Podziel się: