A ja na odwrot...na ciemno! ale wtedy rozwod z J murowanyMam coraz większą ochotę zrobić sobie jasne włosy. Jak myślicie? Kiedys już miałam jasne pasemka ale się nie odważyłam zrobić wszystkich blond...
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
Męża da się urobić.Jak się pobieraliśmy, nie było mowy o obcięciu włosów,miałam takie do połowy pleców. A teraz Ale na blond P mnie namawia. Taki popielaty, nie za jasny tak sobie myślę... Jutro rano przychodzi do mnie koleżanka fryzjerka, jeszcze z nią pogadam.
izabela352
Fanka BB :)
ja tez mam ciemna oprawe oczu a mialam juz blond czupryne marchewkowa juz tez zreszta czego ja juz na glowie nie mialamJa też nie umiem sobie wyobrazić Jak byłam mała, tak do 6 roku życia, byłam jaśniutką blondyneczką, miałam białe włosy Tylko teraz mam b.ciemną oprawę oczu i to może razić.
doti, ja na poczatek radze zrobic sobie delikatne cienkie i zadkie jasne pasemka. jesli ci sie bedzie podobac, to stopniowo je powiekszysz. az moze w koncu dojdziesz do jednolitego blondu. to rozwiazanie jest rozsadne, bo po1: co jakis czas bedziesz miala nowa fryzure( mnie sie szybko nudza wlosy, wiec to dla mnie wazne), a po2: nie bedzie szoku i w razie, gdy ci sie nie spodoba, to nic straconego.
musisz tez pamietac, ze z czarnych od razu blond i tak by nie wyszedl, a dodatkowo to odrosty beda szalenie widoczne
nie prawda! mi wyszedl
A ja na odwrot...na ciemno! ale wtedy rozwod z J murowany
Ti tak jak u mnie ciągle marzę o rudym takim delikatnym ale M powiedział ze odrazu mogę walizki pakować
popieram , walnij sobie jasne pasemka, jak któregoś roku z kruczoczarnego przerobiłam sie na blond w 3 dni. Pierwszego dnia były marchewkowe( dosłownie) drugiego sraczkowate, a trzeciego juz blondynowateMęża da się urobić.Jak się pobieraliśmy, nie było mowy o obcięciu włosów,miałam takie do połowy pleców. A teraz Ale na blond P mnie namawia. Taki popielaty, nie za jasny tak sobie myślę... Jutro rano przychodzi do mnie koleżanka fryzjerka, jeszcze z nią pogadam.
siostro;-);-);-);-)ja tez mam ciemna oprawe oczu a mialam juz blond czupryne marchewkowa juz tez zreszta czego ja juz na glowie nie mialam
nie prawda! mi wyszedl
donkat
kobietki, uzywacie rekawic gumowych do domowych czynnosci? ja juz w koncu sie wizelam w grasc i od jakiegos czasu zmywam naczynia, podlogi w rekawiczkach, zeby chronic skore dloni i paznokcie.
czasem mnie wkurzjaja, bo chyba sa za luzne, ale juz sie przyzwyczailam
hihihihiihih jak dzis obierałam ziemniaki pomyslałam, że czas sobie takowe sprawić, bo ręcem mam teraz brązowe:-(kobietki, uzywacie rekawic gumowych do domowych czynnosci? ja juz w koncu sie wizelam w grasc i od jakiegos czasu zmywam naczynia, podlogi w rekawiczkach, zeby chronic skore dloni i paznokcie.
reklama
donkat
hihihihiihih jak dzis obierałam ziemniaki pomyslałam, że czas sobie takowe sprawić, bo ręcem mam teraz brązowe:-(
ale Tobie sie chociaz przy zmywaniu nie niszcza;-)
Podziel się: